Foto: Photo by Henri Meilhac on Unsplash

Nájdete medzi nimi aj to svoje?

Nejaké to sklamanie v láske už zažil asi každý z nás. Niektorí ľudia ich však zažili predsa len akosi viac a preto už majú problém uveriť tomu, že šťastie v láske sa raz usmeje aj na nich. Nájdete medzi týmito 4 znameniami aj to svoje?

Článok pokračuje pod videom ↓

Ich zoznam priniesol portál Thought Catalog.

#1 Býk

Ľudia narodení v tomto znamení majú už plné zuby tzv. “takmer-vzťahov”. Väčšinou totiž boli oni tí, ktorí sa snažili a neustále všetko zachraňovali. Ak ste Býk, máte síce obrovské srdce, no mali by ste si ho strážiť pre niekoho, kto si ho zaslúži. Prestaňte už bojovať o pozornosť a o lásku ľudí, ktorí o to nestoja, a ani si to nezaslúžia. 

#2 Blíženec

Veľakrát ste sa snažili o vzťahy s ľuďmi, ktorí o nič vážne nestáli. Nechali ste sa nimi poblázniť a oni následne odmietali pripustiť, že k vám niečo cítia – a pravdepodobne ani necítili a išlo im len o nejakú krátkodobú zábavku. Hľadáte niekoho na vážny a seriózny vzťah, no viete, že hľadať takúto osobu v dnešnej dobe je ako hľadať ihlu v kope sena. 

JOSHUA RAWSON-HARRIS on Unsplash

#3 Škorpión

Máte zlozvyk snažiť sa o ľudí, ktorí vám následne dajú pocítiť, že ste pre nich nie ste dosť dobrí. Toto vo vás mohlo vzbudzovať pocit neistoty a nižšieho sebavedomia. Takisto ste neustále vy museli byť tí, ktorí sa ozvali prví alebo naplánovali nejaké rande. Dajte si už však predsavzatie, že radšej budete single, než by ste sa mali opäť ocitnúť vo vzťahu, o ktorý sa budete snažiť len vy. 

#4 Kozorožec

Vaše úsilie zvyčajne nebolo ocenené. Mohli ste niekomu zniesť aj modré z neba, no stále to bolo málo. Viacero sklamaní však spôsobilo, že lásku aktuálne ani nehľadáte. Samozrejme by ste boli radi, keby prišla do vášho života, ale už ju jednoducho “nenaháňate” a venujete sa radšej práci, rodine, priateľom či svojim záľubám. 

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov