Foto: Photo by Samantha Green on Unsplash

Tento sviatok naozaj neoslavujú.

Dnes je deň všetkých zamilovaných, a mnoho párov tento sviatok aj oslavuje. Sú tu však ľudia, ktorým nič nehovorí, a najradšej by boli, keby ho mohli celý stráviť osamote a bez povšimnutia – a po väčšinu rokov sa im toto želanie aj splní.

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál Thought Catalog popísal 3 astrologické znamenia, ktoré prežijú Valentín väčšinou osamote.

#3 Baran

Baran je dominantné znamenie, a ak je vec, ktorú ľudia narodení v tomto znamení nenávidia, tak sú to zmiešané signály. Ak sú teda vo vzťahu prítomné nejaké takéto hry, Barana to odradí a jednoducho odíde. 

Ide taktiež o veľmi produktívnych ľudí s rýchlym životom, preto nemajú radi, keď ich niekto/niečo brzdí. Na výber svojej polovičky sú, navyše, veľmi nároční, a uspokoja sa len s tým najlepším. Radšej teda budú single ako s niekým, kto pre nich nie je dokonalý. 

Photo by Egor Ivlev on Unsplash

#2 Kozorožec

Pseudo vzťahy nie sú nič pre Kozorožca. Keď už sa rozhodne ísť do vzťahu, musí o ňom byť na 110 % percent presvedčený. Keď sa niekto taký nájde, Kozorožec síce je veľmi oddaný a verný, napriek tomu však stále nezabúda na svoju prácu. Nemôžete sa preto čudovať, keď bude miesto valentínskej večere radšej pracovať. 

Uvedomiť si treba tiež to, že Kozorožec viac túži po úspechu ako po láske. Viac ako romantická večera ho preto poteší napríklad to, keď ho pochválite za jeho úspechy. 

#1 Vodnár

Vodnár nenávidí komformitu a rád pláva proti prúdu. Nemôže vás preto prekvapiť, ak bude Valentína nenávidieť len z princípu – pretože ostatní ľudia ho oslavujú. 

Vodnári sa vyznačujú tiež tým, že sa snažia potlačiť akékoľvek emocionálne prejavy. Nemajú radi záväzky a milujú slobodu a voľnosť – je preto veľmi pravdepodobné, že “predpísaný” sviatok lásky im nebude hovoriť vôbec nič. 

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov