Čo majú spoločné tí najzvodnejší ľudia?

Ťažko povedať prečo, ale niektorí ľudia nás jednoducho priťahujú. Nie sú najkrajší na svete, ale v našich očiach vyzerajú fantasticky. Nie sú nejakí špeciálni a predsa milujeme ich spoločnosť. Vyžarujú okolo seba niečo zvláštne, niečo, vďaka čomu si ich každý zamiluje a vďaka čomu im nikto neodolá. Prečo to môže byť tak? Možno vám to vysvetlí týchto 10 vecí.

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Ich sebavedomie je tak akurát

Nemusia byť stredobodom vesmíru, ale zas nemusia sedieť ani úplne zabudnutí v kúte. Ich sebavedomie je na zdravej hladine a sú si istí sami sebou. Poznajú svoje kvality, svoje silné stránky a neboja sa ich použiť ako svoje najlepšie zbrane.

#2 Majú pozitívnu reč tela

Reč tela je veľakrát dôležitejšia, než by ste si mysleli. A čo to znamená, že ich reč tela je vo väčšine prípadov pozitívna? Po svete kráčajú s úsmevom, udržujú očný kontakt, dbajú na pevný stisk ruky a prípadne dotyky. Jednoducho, majú v sebe presne to „kúzlo osobnosti“, ten šarm, ktorý vo vás vyvolá pozitívne pocity.

unsplash.com

#3 Ak sú pre niečo zapálení, neskrývajú svoju vášeň

Keď ich niečo nadchne, keď sa im niečo páči, keď majú možnosť robiť to, čo ich baví, nikdy neskrývajú svoju radosť a vášeň. Snažia sa precítiť každý moment a spontánne precítiť všetky emócie, ktoré prídu. A určite dáte za pravdu, že je to nákazlivejšie, než by ste čakali.

#4 Ostatným prajú úspech

Nielenže sa dokážu tešiť zo svojho úspechu, dokážu sa tešiť aj z úspechu iných ľudí. Nie sú závistliví a neprajní, práve naopak. Keď niečo nemôžu mať oni, majú obrovskú a úprimnú radosť, že sa to podarilo aspoň ostatným. Vedia totiž, že podporiť úspech ostatných neznamená, že oni o ten svoj prídu.

#5 Rešpektujú druhých

Aj keď majú svoj vlastný názor a aj keď s niekým iným nesúhlasia, snažia sa byť zdvorilí a rešpektovať aj ich pohľad na vec. Riadia sa heslom: „Ži a nechaj žiť.“

#6 Nikdy sa neprestávajú učiť

Už dávno vedia, že človek sa neučí len v škole spoza školských lavíc. Uvedomujú si, že učiť sa musíme celý život. A oni to berú ako výzvu. Sú presvedčení, že už sa mnohému naučili, ale stále tu existuje ešte dvakrát toľko vecí, ktoré musia vyskúšať a ktoré sa musia naučiť. Po svete chodia s otvorenou mysľou a kedykoľvek to je možné, nechajú si poradiť od skúsenejších.

#7 Sú tak trochu „záhadní“

Väčšinou tí najzvodnejší ľudia sú aj najzáhadnejší. Nikdy nevyložia hneď všetky karty na stôl a nechávajú si nejaké to eso v rukáve. Rozprávajú, ale nie príliš. Správajú sa tak, že nech sa deje čo sa deje, jednoducho ich máte chuť poznať čoraz viac a viac.

unsplash.com

#8 Ostatní sa pri nich cítia špeciálne

Možno to zas súvisí s už spomínaným „kúzlom osobnosti“, ale kedykoľvek ste pri nich, jednoducho máte pocit, že aj vy ste špeciálni. A z tohto dôvodu milujete ich spoločnosť, milujete s nimi tráviť čas a neviete sa dočkať ďalších stretnutí.

#9 Sú charizmatickí

Vyžaruje z nich čosi zvláštne. Dokážu sa rozprávať s každým o všetkom a nikdy im nedôjdu slová. Dokážu vstúpiť do miestnosti a všetci sú z nich namäkko. Je to akoby dokázali na seba strhnúť všetku pozornosť bez toho, aby sa o to čo i len snažili.

#10 Vedia, ako udržať konverzáciu

Sú majstrami slova. Trápne ticho je v ich prípade úplne tabu. Dokážu viesť plynulú konverzáciu bez toho, aby ste mali pocit, že je len zdvorilostná alebo silená. Jednoducho každý rozhovor s nimi je príjemný, nenútený a vyčarí vám úsmev na perách.

Pozri aj: Odpovedzte si s niekým na týchto 36 otázok a je takmer isté, že sa do seba zaľúbite

bustle
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov