Foto: Unsplash/ Antonino Visalli

Ide o skutočné maličkosti, spravia však obrovský rozdiel.

Prijali by ste vo svojom živote viac úprimnej radosti a viac šťastia? Ak áno, nasledovné riadky sú pre vás ako stvorené. Sú totiž inšpiráciou na drobné zmeny vo vašom živote, ktoré budú ale vo výsledku začiatkom niečoho nového a obrovského. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Popísal ich portál Your Tango. 

#1 Robte to, čo milujete. Nie náhodou sa hovorí, že ak vo svojom živote začnete robiť veci, ktoré milujete, začnú sa ešte násobiť. Nebuďte preto prekvapení, ak vás len vďaka takejto drobnej zmene stretne niečo nové a skvelé. 

#2 Každý deň preukážte vďačnosť. Povedzte si každý jeden deň niekoľko vecí, za ktoré ste vo svojom živote vďační, a úprimne za ne precíťte radosť. 

#3 Počúvajte hudbu, ktorá vás dobíja energiou. Vytvorte si svoj vlastný playlist, do ktorého si uložíte skladby, ktoré vás vždy skvele naladia a púšťajte si ho každý jeden deň. Hudba má na nás obrovský vplyv. 

#4 Predstavujte si veci, po ktorých túžite, ako keby ste ich už mali. Ak ste už počuli o vizualuzácii či manifestácii, toto pre vás nie je žiadna novinka. Ak ešte nepočuli, je čas prebádať vody internetu či kníhkupectvá. 

Unsplash/Lidya Nada

#5 Každý deň si píšte svoje afirmácie. Vyberte si také, ktoré vami rezonujú najviac a každé ráno alebo každý večer si nájdite 5 minút na to, aby ste si ich spísali. 

#6 Nebojte sa riskovať. Hovorí sa, že najviac riskuje ten, kto neriskuje vôbec. Ak zariskujete, vesmíru dáte signál, že ste človek, ktorý si vždy nebojácne pôjde za svojimi snami. 

#7 Obklopte sa tými správnymi ľuďmi. Ak vás niekto nepodporuje — v čomkoľvek — je načase škrtnúť si ho zo svojho života. Každý je nahraditeľný. A toto platí dokonca aj v prípade rodiny. 

#8 Počúvajte svoju myseľ, svoje telo aj svoju dušu. Každý z nás je zložený zo všetkých týchto 3 elementov a je potrebné starať sa o každý jeden. 

#9 Doprajte si. Niektorí ľudia to nedokážu prijať, ale peniaze vždy boli, sú a vždy aj budú. Čím viac ich však dáte do obehu, tým viac sa vám ich vráti. Nebojte sa kúpiť si tie drahé topánky alebo si doprajte dovolenku — budete príjemne prekvapení, čo sa potom udeje. 

#10 Snažte sa ustrážiť si svoje myšlienky. Cítime sa presne tak, aké sú naše myšlienky v hlave. Snažte sa nad nimi preto držať kontrolu a nedovoľte, aby vás tie negatívne ovládli. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov