Foto: Octavio Ocampo/reprofoto

Čo ste na tomto obrázku uvideli najprv?

Zaujímavé na tomto obrázku je to, že v sebe skrýva obe — aj obrázok ženy, aj kvet. Rozhodujúce je ale to, čo zaujme vaše podvedomie ako prvé. Prezrádza to totiž niečo o vašej osobnosti. Ako teda obstojíte v tomto teste?

Článok pokračuje pod videom ↓

Tento zaujímavý test publikoval portál The Minds Journal a autorom kresby je surrealistický maliar Octavio Ocampo. Táto optická ilúzia je jedným z jeho najkreatívnejších diel.

Čo teda na obrázku uvidíte ako prvé?

Octavio Ocampo/reprofoto

Kvet

Ak vás ako prvý zaujal kvet, znamená to, že ste veľmi citlivou a intuitívnou osobou. Ste skvelým poslucháčom a svoju pozornosť zameriavate na veci, ktoré sú pre vás nejakým spôsobom zmysluplné. Kvet okrem toho vyjadruje aj vašu jemnosť a to, že životom túžite prechádzať s ľahkosťou — teda jednoducho, bez akýchkoľvek komplikácií. Ste súcitný, intuitívny a urobíte čokoľvek, aby ste podporili ľudí, ktorých máte radi. 

Žena

Ak vás ako prvá zaujala tvár dámy, znamená to, že máte veľa vnútornej sily, a v živote máte radi výzvy. Dokážete si poradiť aj s veľkými ťažkosťami — práve oni vám dodávajú silu a spravili z vás človeka, akým ste dnes. Navonok pre niektorých pôsobíte povrchne, ale nič si z toho nerobte. Vy viete, akým skvelým človekom ste, a vedia to aj vaši najbližší. 

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov