Tak ktoré to bude?

Tak, ako pri všetkých predošlých, tak aj pri tomto teste platí jedna zásada – nad svojou voľbou nepremýšľajte, učiňte ju automaticky – na základe vašej intuície. Len naše podvedomie nám totiž dokáže prezradiť, aké sú naše skryté vlastnosti…

Článok pokračuje pod videom ↓

Takže, ktoré slnko oslovilo najviac vás?

brightside.me

#1

Vašimi charakteristickými vlastnosťami sú neustála pozitivita a túžba zlepšovať seba samého. Pohár vidíte vždy ako “poloplný” a keď si raz niečo zaumienite, idete si za tým, nech sa deje čokoľvek. Ste spoločenskí a svojich blízkych vždy bez váhania podporíte, no pravých priateľov máte len zopár.

#2

Mnoho ľudí môže mať pocit, že ste menej spoločenskí alebo chladní, no to je len vašou rezervovanosťou – ste totiž skôr introvert než extrovert. Jednou z vašich hlavných priorít je vždy mať dostatok osobného priestoru. Na ľuďoch si ceníte predovšetkým črty ako čestnosť či láskavosť. Vždy dôverujete svojmu “šiestemu zmyslu”, ktorý vás už neraz dostal z poriadnej kaše.

#3

Milujete nové dobrodružstvá a učenie sa nových vecí. Ste veľmi zvedaví, inteligentní a odvážni. Ľudia tiež oceňujú vašu transparentnosť, otvorenosť a úprimnosť. Bol by z vás skvelý, charizmatický vodca, ktorý by si ľudí nezískal svojou silou, ale svojou prirodzenosťou. Ľudia si totiž vaše názory veľmi vážia.

#4

Najviac charakteristickými sú pre vás nekonečná energia a večný nepokoj. V hlave vám naraz víri aj 100 myšlienok a nonstop ste pripravení čeliť novým výzvam. Život však milujete a presne týmto elánom a entuziazmom sa snažíte o to, aby ste ho prežili naplno. Ste tiež človek s veľkými cieľmi, no dajte si pozor, aby ste sa nezameriavali naraz na všetky, pretože potom nedosiahnete ani jeden.

#5

Ste osobou, ktorá vždy ochotne pomôže každému, kto sa ocitne v problémoch. Pomoc druhým priam milujete, no niekedy sa už môže zdať, že to nerobíte nezištne, ale preto, aby ste si získali status “záchrancu sveta”. Ste však veľmi inteligentným človekom, nie vždy sa však o svoje myšlienky radi delíte s ostatnými.

#6

Milujete zábavu a dokážete sa tešiť aj z tých najmenších maličkostí, ktoré by iní pravdepodobne aj prehliadli. Problémy pre vás neexistujú, každá prekážka je pre vás len cestou k novým poznatkom. Ľudia vás vnímajú ako dôveryhodnú osobu, ktorá disponuje vrodenými vodcovskými schopnosťami.

#7

Ľahko sa necháte motivovať či inšpirovať, to je však dôvodom toho, prečo máte až priveľa životných cieľov. Pravdou je, že všetky by ste nestihli dosiahnuť ani do konca svojho života. Ak si teda chcete splniť aspoň tie najhlavnejšie, musíte si vo svojom živote pevne stanoviť priority. Ľudia vás však vnímajú ako energickú a vytrvalú osobu, ktorá ich motivuje.

#8

Vaša trpezlivosť je závideniahodná a je zdrojom, ktorý sa pravdepodobne nikdy nevyčerpá. Ťažko nájsť niečo, čo by vás dokázalo uraziť alebo rozhodiť. Ste neuveriteľne vyspelou osobou, avšak láska či iné city musia ísť do úzadia – na prvom mieste je u vás rácio.

Pozri aj: TEST: Toto sú dvere do vášho podvedomia. Otvorte ich a uvidíte, čo sa za nimi skrýva

brightside
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov