Stavte na svoju intuíciu.

Pozorne sa pozrite na tri trojice na obrázku. Ktorá z nich na vás pôsobí ako rodina? Nepremýšľajte pridlho, stavte na svoju intuíciu. Ak máte vybrané, prečítajte si, čo o vás tento výber prezradil.

Článok pokračuje pod videom ↓

Tu sú tri trojice:

scooplify.com

#1

Ak ste si vybrali túto trojicu, znamená to, že nie ste príliš rodinne založená osobnosť. Keď sa na obrázok pozriete bližšie, všimnete si, že žena dieťa ako keby jemne ťahala k sebe, zatiaľčo sa ho snaží udržať ďalej od otca.

Čo to môže znamenať? Vaša voľba môže naznačovať, že v detstve vám chýbal otec. Možno vo vašej rodine ani nebol, no možno tam bol a po celé vaše detstvo nebol prítomný “len” psychicky.

Napriek ťažkému detstvu ste však človekom, ktorý druhým vždy rád pomôže a je rád, keď niekoho môže potešiť.

#2

Ak ste si vybrali túto trojicu, znamená to, že ste rodinne založená osobnosť. No pozor, na prvý pohľad ste si pravdepodobne nevšimli, čo sa na obrázku deje naozaj.

Keď sa pozriete bližšie, uvidíte, že žena je oblečená príliš vyzývavo, a že miesto toho, aby venovala pozornosť dieťaťu, venuje sa pózovaniu na fotografiu. Muž vyzerá tiež tak, že dieťaťu nevenuje priveľkú pozornosť.

To však samozrejme neznamená, že aj vy ste takýmto človekom, práve naopak. Vo svojom vnútri túžite po hlbokom a úprimnom vzťahu, ktorý bude založený predovšetkým na dôvere a na úprimnej láske. Práve vaša tendencia uprednostňovať lásku a manželstvo zvíťazila a vy ste si tak narýchlo nevšimli, čo sa na fotografii deje naozaj.

#3

Vybrali ste si túto trojicu? Znamená to, že vo svojom vnútri tak trochu bojujete s nejakou traumatizujúcou skúsenosťou z vašej minulosti.

Možno vám niekto bolestivo zlomil srdce a preto ste si podvedome vybrali rodinu, ktorá vyzerá byť najšťastnejšia – presne po takej totiž túžite.

Váš výber však môže symbolizovať aj to, že pochádzate z rodiny, kde to poriadne škrípalo. Celý váš život je tak sústredený len na to, aby ste nerobili rovnaké chyby. Skúste sa však trocha uvoľniť a poľaviť – to, po čom túžite, prichádza spravidla vtedy, keď to čakáte najmenej.

Pozri aj: TEST: Vyberte si kľúč, ktorý vás zaujme najviac a prečítajte si, čo prezrádza o vašom charaktere

scooplify
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov