Všetci túžime po láske, ktorá pretrvá a o to viac sme sklamaní, keď sa nám ju opakovane nedarí nájsť.

Každý jeden raz, keď nám krachne vzťah a jediné, čo nám ostane, je zlomené srdce, sa pýtame, prečo to tentokrát nevyšlo. V čom je ten problém, ktorý nám bráni nájsť niekoho, s kým budeme navždy spolu? U každého je to niečo iné a úprimne, aj my sami by sme mali na sebe občas popracovať, lebo nenadarmo sa hovorí, že by sme mali byť takou osobou, akú chceme raz stretnúť.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ak neviete, o čo ide vo vašom prípade, pomôže vám tento test. Stačí, keď si pozriete obrázok pod týmto textom a podľa toho, čo si všimnete ako prvé nájdete odpoveď na otázku, čo vám bráni v tom, aby ste si našli lásku na celý život.

yourtango.com

Bradatý muž

Ak ste si ako prvého všimli muža s dlhou bradou, zdá sa, že práve skúsenosti z minulých vzťahov vám bránia nájsť tú pravú lásku. Ste typ človeka, ktorý má skvele vyvinuté kritické myslenie, čo je väčšinou výhodou, no niekedy to môže byť aj na škodu. Je síce fajn, že sa snažíte z minulých vzťahov poučiť, no pochopte, že každý vzťah je iný a originálny. Preto vám nepomôžu všetky tie pravidlá a zásady, ktoré nosíte vo svojej hlave. Navyše, mnohé z nich sú len odrazom jaziev, ktoré máte na srdci a v novom vzťahu vám určite nepomôžu.

Unsplash.com/Avi Richards

Ak hľadáte lásku, otvorte si pre ňu náruč a myseľ si očistite od všetkých pravidiel a zásad. Iba tak ju neodoženiete.

Volavky

Viete o sebe, že niekedy máte nerealistické očakávania? Isteže, láska robí divy, no očakávať, že vám ten druhý zmení život od základov, že vyrieši všetky vaše problémy a ukáže vám, kam ďalej, je trochu prehnané. Naučte sa odlíšiť to, čo vám reálne môže láska dať a čo vo svojom živote musíte vyriešiť vy sami. Lebo mnoho vecí, ktoré čakáte od vzťahu, v skutočnosti závisí len od vás a je jedno, či ste sami alebo s niekým.

Unsplash.cpm/Dollar Gill

Je fajn vedieť, čo chcete a čo nechcete, no dajte si pozor, aby ste kvôli svojim očakávaniam a nárokom neprehliadli skutočnú lásku, ktorá neraz býva na prvý pohľad nenápadná.

Hory

Priepasť, ktorá stojí medzi vami a vzťahom vášho života, tvoria zranenia z minulých lások. Ste človek, ktorého zlomené srdce bolí ešte dlho, a ktorý sa proti bolesti obrní tým, že sa snaží menej cítiť a menej sa viazať. Hoci túžite po láske a intimite, máte veľký strach z odmietnutia a preto si radšej držíte odstup. Je pochopiteľné, že rany z lásky sa hoja dlho, no v určitom okamihu skrátka musíte ísť ďalej. Státie na mieste vás pripraví o všetky tie krásne veci, ktoré sú ešte len pred vami. A to predsa nechcete, alebo?

Unsplash.com/Guilherme Stecanella

Doprajte si preto čas, lebo ako tušíte, nebude to jednoduché. Pochopte, že ak chcete nájsť tú pravú osobu, budete musieť riskovať a pustiť ju do svojho osobného sveta.

Pozri aj: TEST: Aká je vaša najtemnejšia a najhoršia vlastnosť? Odhalí vám to tento obrázkový test

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov