Foto: yourtango.com

Uvideli ste najprv profil muža, ženu alebo labuť?

Ako ste na tom so svojím ľúbostným životom? Odpoveď na túto otázku niekedy aj poznáme, no často sa stáva, že si ju odmietame priznať. Vtedy je najlepšie nahliadnuť do svojho podvedomia – a práve s tým vám pomôže nasledovný test. Čo ste na tomto obrázku uvideli ako prvé? Prečítajte si, čo to o vás prezrádza. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Tento zaujímavý test publikoval portál Your Tango a všetko, čo musíte spraviť, je povedať, čo ste uvideli ako prvé.

yourtango.com

Profil muža

Ak bol profil muža to prvé, čo ste na obrázku uvideli, na zamilovanosti máte pravdepodobne najradšej to, že vďaka nej sa cítite „dospelo“ či „zrelo“. Vaším problémom totiž je, že máte pocit, že v tomto svete plnom zhonu a stresu nemáte nič, čo by vám „patrilo“, alebo čo by vám robilo radosť. Toto sa však razom mení vo chvíli, keď sa do niekoho zamilujete, a zrazu máte pre koho a pre čo žiť. Toto je presne ten pocit, ktorý je pre vás na nezaplatenie.

Žena

Uvideli ste ako prvú ženu? Aj to o vás prezrádza veľa. Konkrétne to poukazuje na skutočnosť, že na zamilovanosti máte najradšej to, že z vás robí lepšieho človeka. Veríte totiž tomu, že akonáhle sa zamilujete, pridáva vám to na kráse – a to nielen tej vonkajšej, ale aj vnútornej. V žiadnom prípade to nie je nič sebecké, jednoducho si len dokážete užiť, ako vás tak krásna emócia, akou láska je, dokáže meniť – v tom najlepšom zmysle slova.

Labuť

Zaujala vás na obrázku ako prvá labuť? V tom prípade to znamená, že na zamilovanosti milujete najviac to, akým spôsobom vám doslova „pohladí“ dušu. Ste totiž veľmi temperamentnou, ale aj impulzívnou osobou, a práve láska je tým, čo vám dokáže priniesť pokoj na duši. Keď sa do niekoho zamilujete, stáva sa z vás veľmi pokojný človek, ktorý sa nenechá všetkým vytočiť, a ktorý si život dokáže užívať naplno.

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov