Photo by Guilherme Caetano on Unsplash

Milujete naozaj?

Pravú, úprimnú lásku si niekedy zamieňame s kadečím – s vášňou, s priateľstvom či s flirtom. Láska je však niečo úplne iné. Ako teda zistíte, či ste sa skutočne zamilovali? Prezradia vám to tieto 3 veci.

Článok pokračuje pod videom ↓

Popísal ich portál I Heart Intelligence. 

#1 Vaša polovička je vašou prioritou

Niektoré názory hovoria, že v akomkoľvek vzťahu by ste mali mať na prvom mieste stále sami seba, avšak každý, kto bol niekedy skutočne zamilovaný, veľmi dobre vie, že to tak celkom nejde. Ak sa úprimne zamilujete a vaša láska je pravá, váš partner sa stane vašou prioritou a urobíte čokoľvek preto, len aby ste ho urobili šťastným – aj keď by ste mali niekedy ustúpiť alebo robiť niečo, čo vás až tak nebaví. 

Photo by Guilherme Caetano on Unsplash

#2 Chcete byť stále spolu

Pravdou je, že na to, na čo chceme, si čas vždy nájdeme – a ak niekto tvrdí opak, len sa vyhovára. Ak ste teda do niekoho skutočne zamilovali, spravíte všetko preto, aby ste spolu mohli tráviť čo najviac času – veľakrát aj na úkor spánku či pracovných povinností. Váš vzťah sa pre vás jednoducho stane prioritou, pretože si želáte, aby bol vaším posledným. 

#3 Nedokážete žiť jeden bez druhého

Keď to s niekým nemyslíte až tak vážne, môžete byť bez seba aj celé dni, no chýbať vám nebude. Ak je však láska pravá, vaša polovička vám bude chýbať v momente, kedy sa rozlúčite. Aj takto spoznáte, že láska, ktorá je medzi vami, je skutočná. 

iheartintelligence
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov