Foto: Image by Gerd Altmann from Pixabay

Počuli ste už o Solfeggio frekvenciách?

Zvuk je jednou z najčistejších foriem energie, aká existuje. Zvuky nás dokážu inšpirovať, povzniesť, upokojiť, rozveseliť a mnoho iného. Princípom nasledovných frekvenčných melódií je, že všetko okolo nás je zložené z energie, ktorá vibruje na rôznych úrovniach. Viac o týchto frekvenciách napísal portál The Minds Journal

Článok pokračuje pod videom ↓

Solfeggio frekvencie sú seriou 6 elektromagnetických hudobných tónov, ktoré v minulosti používali aj gregoriánski mnísi pri meditácii. Znovuobjavené boli v roku 1974 Dr. Josephom Puleom a dnes sa už vie, že hlboko prenikajú ako do nášho vedomia, tak i podvedomia. Ak chcete objaviť ich silu, nech sa páči.

Väčšina ľudí popisuje tieto tóny ako upokojujúce a inšpiratívne, no niektorí hovoria aj o tom, že ich pri počúvaní začala bolieť hlava, alebo pocítili hnev či iné negatívne emócie. Aj toto je však v poriadku a ide len o sprievodný stav toho, že sa vám “preplachuje” podvedomie. 

396 Hz

Táto frekvencia vám pomôže pri boji s pocitmi akými sú vina, strach či smútok. Tieto tóny sú skvelé na “uzemnenie” a očistu. Táto frekvencia je však skvelá aj na eliminovanie príznakov úzkosti. 

417 Hz

Táto frekvencia vám zas pomôže z mysle vymazať rôzne podvedomé bloky a obmedzujúce myšlienky, ktoré vás doteraz v niečom limitovali. Zbavuje tiež toxických vzorcov správania a škodlivých návykov. 

528 Hz

Táto frekvencia sa označuje za frekvenciu lásky. Považuje sa za ústrednú a obľúbenou je aj preto, že dokáže obnoviť vnútornú rovnováhu.

639 Hz

Táto zvuková vibrácia zvyšuje porozumenie, toleranciu, harmóniu a empatiu. Taktiež posilňuje vzťahy a harmonizuje ich. 

741 Hz

Táto frekvencia zas zvyšuje jasnosť a ostrosť mysle, takže je skvelou voľbou, ak sa práve snažíte vyriešiť nejaký problém, s ktorým si neviete rady. 

852 Hz

Posledná Solfeggio frekvencia prebúdza našu intuíciu a pomáha nachádzať duchovnú rovnováhu. Ak teda cítite, že vám v poslednom období chýba, správnou voľbou je pre vás táto frekvencia. 

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov