Pokiaľ ide o správny vzťah, čakať sa vyplatí.

Mnoho ľudí sa do vzťahov hrnie a výsledok je taký, že skončia nešťastní. Skončia nešťastní, pretože si uvedomia, že sú s človekom, s ktorým nemajú byť. Že pre nich nie je tým pravým. Pravdou však je, že na všetko dobré sa čaká. A aj práve preto by ste sa do žiadneho vzťahu nemali náhliť. Čo má prísť, príde, a príde to presne v ten pravý čas. A vedzte, že čakať sa aj v tomto prípade, teda v prípade toho správneho vzťahu, oplatí.

Článok pokračuje pod videom ↓

Aké sú teda dôvody toho, prečo sa na ten správny vzťah oplatí čakať?

#1 V tom správnom vzťahu nebudete mať pocit, že ste sa museli uspokojiť s niečím pod vaše očakávania

Nikdy nebudete mať pocit, že máte na viac, že si zaslúžite niečo ešte oveľa lepšie, že to, čo prežívate práve teraz, je pod vaše očakávania. Nebudete očakávať viac, pretože budete mať všetko. V správnom vzťahu sa budete cítiť presne tak, ako by ste mali, či sami chceli. Budete dvaja rovnocenní partneri, ktorí si budú navzájom pomáhať, aby sa stali ešte lepším človekom.

#2 Správny vzťah bude neustále pripomínať vaše hodnoty

Vy a váš partner sa budete navzájom rešpektovať, budete si ceniť a vážiť jeden druhého. Kvôli správnemu vzťahu nikdy nebudete spochybňovať svoj výzor, vlastnosti či inteligenciu. Nikdy nebudete spochybňovať samého seba, pretože budete vo vzťahu, ktorý bude doslova oslavovať vaše hodnoty, nie ich kritizovať.

#3 Ten správny vzťah vás nedonúti zmeniť sa na niekoho, kým nie ste. Namiesto toho vás pretransformuje na najlepšiu verziu samého seba

Takýto vzťah bude podporovať vaše jedinečné vlastnosti a bude vo vás prebúdzať tie najkrajšie miesta vašej duše. Postupne vás pretransformuje na vašu najlepšiu verziu a pomôže sa vám stať ešte oveľa lepším človekom, než už teraz ste. Nebude to vzťah, v ktorom sa budete musieť hrať na niekoho, kým rozhodne nie ste. Nebudete musieť meniť tváre.

unsplash.com

#4 Správny vzťah vás naučí ceniť si prítomnosť samého seba

Aj keď to bude ten najsprávnejší vzťah na svete, aj v takýchto prípadoch prídu chvíle, ktoré by ste najradšej trávili osamote. Správny vzťah vás naučí, ako tieto chvíle získať, ako rešpektovať slobodu a osobný priestor samého seba a zároveň aj slobodu a osobný priestor ostatných. Naučí vás využívať čas tak, aby ste boli všetci spokojní.

#5 Ten správny vzťah vás potlačí na ceste za vašimi snami

Nebude to ten typ vzťahu, ktorý zabije všetky vaše sny, túžby a ciele. Nebudete sa musieť prispôsobovať niekomu inému a úplne zanevrieť na seba. Bude to vzťah, ktorý vám umožní rásť, ktorý vás bude podporovať na ceste za tým, čo chcete. Nikdy vás nebude sťahovať dole.

#6 Správny vzťah vám pomôže vybudovať vieru

Pomôže vám vybudovať vieru v seba samého, vieru v ostatných, vieru v lepšie konce, vieru v nové začiatky, vieru v nájdení zmysla života, vieru v to, že dobré veci a zázraky existujú, jednoducho vieru v celý tento zatratený svet.

unsplash.com

Pozri aj: Toto je tá jediná veta (podľa vášho znamenia), ktorú vo vzťahu potrebujete počuť

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov