Pracovať v svadobnom priemysle niekedy nie je na škodu.

Každý, kto pracuje v oblasti svadieb a svadobného priemyslu mal tú možnosť stretnúť a pozorovať mnoho párov a zdieľať s nimi tie najkrajšie a najintímnejšie momenty v ich živote. No, bohužiaľ, niekedy sa radosť zo zasnúbenia a plánovania svadby zmení na úplnú katastrofu a pár sa rozíde. Pri práci v takomto odvetví sa však čo-to nalepí aj na vás. A toto je presne ten prípad. Profesionál, ktorý sa živí písaním svadobných sľubov odhalil 5 znakov, podľa ktorých už vopred vie, že daný pár to spolu dlho nevydrží.

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 „Nie ste s vaším partnerom zosynchronizovaní.“

Nielen pri plánovaní svadby, ale aj počas každodenného života by ste vždy mali byť na rovnakej strane, na rovnakej lodi. Podľa profesionála, ak jednému z partnerov naozaj záleží na napísaní svadobných sľubov, zatiaľčo tomu druhému to je úplne jedno, už to môže byť znakom, respektíve indikátorom nedostatku súcitu, kompromisu a „synchronizácie“. A ako už bolo spomínané, nemusí sa jednať iba o svadobné sľuby, ale prakticky o čokoľvek v živote.

#2 „Vy dvaja máte obrovský problém nájsť nejaký kompromis.“

Keď už hovoríme o kompromisoch, tento profesionál odpozoroval aj to, že pokiaľ páry nedokážu nájsť spoločnú reč o akomkoľvek aspekte svadby a snúbenci nie sú ochotní urobiť akýkoľvek kompromis či čo i len o krôčik ustúpiť, potom je dosť otázne, či ich vzťah z dlhodobého hľadiska vydrží. Pre vzťah je totiž dôležitý vzájomný rešpekt, schopnosť vytvárať kompromisy a oceňovať veci, ktoré váš partner považuje za dôležité.

unsplash.com

#3 „Máte problém vybaviť si akékoľvek krásne spomienky.“

Vysvetlené na príklade: raz za týmto profesionálom píšucim svadobné sľuby prišiel pár a ženích mal problém spomenúť si na čo i len jednu krásnu spomienku, ktorú vo vzťahu s nastávajúcou nevestou prežil. Ak si niekto nedokáže vybaviť zo vzťahu nič krásne, má potom vôbec význam vrhať sa do svadby a do spoločnej budúcnosti? Dá sa vôbec hovoriť o vzťahu, ktorý vydrží?

#4 „Ste spolu už veľmi dlho.“

Veľa ľudí si myslí, že ak sa dvaja ľudia spoznajú a hneď o niekoľko mesiacov nato sú už zasnúbení a plánujú svadbu, tak ich vzťah určite nevydrží. Ale, mnoho ľudí, ktorí pracujú v svadobnom priemysle by vám potvrdilo, že je to skôr opačne. Pretože každá dvojica, ktorá do toho narýchlo „skočí“, si je istá. Úplne istá. A práve páry, ktoré sú spolu už veľmi dlho väčšinou majú pochybnosti. Samozrejme, u každého to platí inak.

#5 „Sú to iné faktory než láska, ktoré vás nútia k tomu, aby ste sa zosobášili.“

Niektoré vzťahy vyzerajú viac ako obchodné spojenectvá, než vzťahy plné lásky. Mnoho ľudí si ešte stále niekoho berie na základe niečoho celkom iného, než len hlbokého citu. Samozrejme, malé percento má šťastie a nakoniec sa tá láska medzi nimi objaví. Ale čo ostatní? Ako dlho to asi môže vydržať?

unsplash.com

Pozri aj: Svadba s bábikou, kolotočom či maketou známeho herca. Láska je komplikovaná, títo ľudia sa to preto rozhodli vyriešiť to po svojom

elitedaily
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov