Foto: Photo by Daria Shevtsova from Pexels

Je oveľa hlbší, než by ste si mysleli…

Zamýšľali ste sa už niekedy nad pravým významom správ na dobrú noc? Ak nie, portál The Minds Journal to spravil za nás všetkých. Tieto správy toho totiž hovoria oveľa viac než len “dobrú noc”…

Článok pokračuje pod videom ↓

Dobrú noc. Dobre sa vyspi.

Dobré ráno. Maj pekný deň. 

Tieto slová znejú úplne obyčajne, no v skutočnosti sa za nimi ukrýva niečo oveľa viac. Hovoria totiž: “Si tou poslednou/prvou osobou, na ktorú dnes myslím.” 

Sú to slová, ktorými niekomu poviete: “Najradšej by som bol pri tebe, no teraz to žiaľ nejde.” 

Sú to slová, ktoré vyjadrujú, že ich odosielateľ by vám dobrú noc a dobré ráno poprial najradšej každý jeden deň osobne. Bez toho, aby ste sa museli lúčiť. 

Je to len drobné gesto, no znamená pritom tak veľa. Je to dôkaz toho, že niekto na vás myslí. Že niekto vás ľúbi. Že niekomu chýbate. 

Photo by bruce mars from Pexels

Je to jednoducho “záleží mi na tebe”, akurát vyjadrené inými slovami. 

Je jednoduché nechať sa pohltiť každodennými povinnosťami či problémami. Je jednoduché začať druhých brať ako samozrejmosť. A tiež je jednoduché odsúvať toho, koho ľúbime, na druhú koľaj. 

Niekedy pritom stačí tak málo. Jediná krátka správa toho môže toľko zmeniť. Jedinou krátkou správou môžete dať svojej polovičke najavo, že sa snažíte, a že vám na vašom vzťahu záleží.

Ide o to, aby ste túto voľbu urobili každý deň.

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov