Foto: pexels.com

Ženy práve v láske nemajú…

Počuli ste už niekedy o mizogýnoch? Ide o mužov, ktorí majú doslova chorobný odpor voči ženám. Nejde však o odpor sexuálneho charakteru – ženy ich fyzicky priťahujú, no napriek tomu ich neznášajú a využijú každú jednu príležitosť, ako akúkoľvek ženu ponížiť.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako zistíte, že máte dočinenia s nejakým mizogýnom?

#1 Skrýva svoju pravú tvár

Ak chce nejakej žene ublížiť, pochopiteľne si ju najprv musí získať. Neváha na to využiť svoj šarm či flirtovanie a keď cíti, že žena sa do jeho pasce lapila, spraví všetko preto, aby jej čo najviac ublížil. 

#2 Je súťaživý

Nie tak “zdravo”, ale až neprirodzene či chorobne. Mizogýn jednoducho neznesie predstavu, že akákoľvek žena by bola v niečom lepšia či úspešnejšia ako on. 

#3 Je neverný

Monogamia je pre mizogýnov úplne cudzie slovo. Ženy sú pre nich buď len terčom posmechu alebo nástrojom na uspokojenie ich fyzických potrieb. Nerobí im preto problém mať “vzťah” s viacerými naraz. 

Foto: Photo by rawpixel.com from Pexels

#4 Nikdy nedodrží svoje slovo

Ak si chce nejakú ženu získať, je schopný nasľubovať jej všetko možné i nemožné. V klamaní sú mizogýni majstri, no akonáhle získajú to jediné, čo chceli, na svoje sľuby veľmi rýchle zabudnú. 

#5 Je sebecký

A to nielen v bežnom živote, ale aj v intímnej oblasti. Mizogýnovi vôbec nezáleží na tom, čo žena chce a čo by ju spravilo šťastnou či spokojnou. Hľadí si len svoje vlastné záujmy. 

#6 Zo vzťahu neustále odchádza a vracia sa

Ak je s nejakou ženou vo vzťahu (určite nie úprimnom), po krátkom čase ho to jednoducho prestane baviť. Vtedy odchádza (zväčša bez akéhokoľvek vysvetlenia), no keď zistí, že jeho ex je opäť šťastná aj bez neho, vráti sa, aby jej opäť zruinoval život. 

#7 O všetkom musí rozhodovať

Mizogýn nedovolí, aby o čomkoľvek rozhodla žena. Myslí si, že nech už ide o čokoľvek, on je ten jediný schopný a kompetentný a bez neho by jednoducho nič nefungovalo. 

iheartintelligence
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov