Foto: Photo by Allef Vinicius on Unsplash

Máte ich aj vy?

Okúzliť niekoho je možné aj vzhľadom, avšak nielen ním. Možností je podstatne viac, a určite medzi ne patrí aj týchto 10 vlastností, ktorým odolá len málokto. Ak nimi teda disponujete aj vy, radíte sa medzi mimoriadne atraktívnych ľudí. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Zosumarizoval ich portál Thought Catalog. 

#1 Buďte autentický. Človek, ktorý sa na nič nehrá, sa dnes hľadá naozaj ťažko. Nájsť niekoho takého je preto veľmi jedinečné. 

#2 Buďte dobrým poslucháčom. Ľudia radi rozprávajú a sú radi, keď ich niekto počúva. Takéhoto človeka automaticky považujú za niekoho atraktívneho. 

#3 Majte vo svojom živote zmysel. Za príťažlivé považujeme aj to, keď má niekto zmysel života, a keď je pre niečo nadchnutý. Z takýchto ľudí totiž vyžaruje vášeň pre život. 

#4 Úsmev. Áno, tak jednoduché to je. Niekedy jednoducho stačí len (ne)obyčajný úsmev, ktorý toho veľakrát dokáže povedať viac, než stovka slov. 

Photo by Jamie Brown on Unsplash

#5 Otvorená myseľ. Za atraktívne považujeme aj to, keď je niekto otvorený novým názorom a myšlienkam, a nebude sa večne biť len za “svoju pravdu”. 

#6 Málo sťažovania sa. Koho by už len bavilo počúvať neustále sťažovanie sa? Nikoho. Naopak, ak to niekto nerobí, a vo všetkom sa snaží nájsť vždy to dobré, prirodzene nás to nadchýna a páči sa nám to. 

#7 Buďte milým človekom. Niekedy stačí spraviť len naozajstnú drobnosť na to, aby ste niekomu vyčarili úprimný úsmev na tvári. 

#8 Starajte sa o svoje telo aj o svoju myseľ. Za oveľa viac atraktívnych ľudí považujeme tých, ktorí o seba dbajú, a neboja sa to dať najavo. Je to totiž dôkazom sebalásky, a kto má rád seba, ten dokáže mať úprimne rád aj druhých. 

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov