Foto: Photo by Burst on Unsplash

Vnímajte ich pozorne.

Či už veríte v osud, v Boha alebo v silu vesmíru, isté je, že existujú nejaké veci medzi nebom a zemou, ktoré jednoducho nedokážeme racionálne vysvetliť. A podobne je to aj s týmito vecami. Keď vo svojom živote nie ste na správnej ceste, z ničoho nič sa vám začnú diať. Určite ich však nepodceňujte – sú totiž varovaním, že niečo nerobíte dobre. 

O aké signály ide? To už popísal portál The Minds Journal. 

10 zlých znamení

#1 Nečakané meškania. Zmeškali ste vlak, lietadlo, alebo ste sa dostali do zápchy na mieste, kde zápchy vôbec nebývajú. Ak sa to spája aj s niektorým z ďalších signálov, vôbec nemusí ísť o náhodu. 

#2 Máte zlý pocit. Nedokážete to racionálne vysvetliť, ale jednoducho cítite, že niečo nie je v poriadku, alebo že sa stane niečo zlé.

#3 Neustále niečo hľadáte. Ak v poslednom čase niečo stále strácate a hľadáte, môže ísť o varovanie, že niečo ide nesprávnym smerom. 

#4 Často sa hádate. Aj pričasté konflikty prameniace z vašej podráždenosti môžu naznačovať, že váš život sa neuberá správnym smerom. 

#5 Zle spíte. Váš spánok nestojí v posledných dňoch za nič. Máte problémy zaspať, a keď sa vám to konečne podarí, často sa prebúdzate, alebo vstanete priskoro. 

Photo by cottonbro from Pexels

#6 Trápia vás zdravotné problémy. Bolesti hlavy, nachladnutie či migréna – aj týmto vám vaše podvedomie môže naznačovať, že niečo by ste mali akútne zmeniť. 

#7 Trápi vás “nešikovnosť”. Neustále do niečoho narážate, robíte veľa chýb, rozbíjate veci, všetko vám padá z rúk. Vyzerá to jednoducho tak, ako by sa vám smola lepila na päty. 

#8 Máte úzkostné stavy. Aj keď sa aktuálne reálne nič zlé nedeje, resp. to nedokážate pomenovať, trápia vás úzkostné stavy, ktorých sa nedokážete zbaviť. 

#9 Vídate negatívne znamenia. Nemusí ísť rovno o čierne mačky prechádzajúce cez cestu, ide skôr o to, ako na nejaké znamenia reagujete. Ak sa vám napríklad podozrivo často do cesty pletie niečo, z čoho nemáte dobrý pocit, tiež to môže byť jeden zo signálov. 

#10 Neustále pribúdajú “záhadné prekážky”. Keď sa vám zdá, že ste k danej veci spravili jeden krok vpred, stane sa niečo, čo vás stiahne o dva vzad. Neustále jednoducho narážate na nejaké prekážky, ktoré vám bránia dosiahnuť to. 

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov