Foto: Image by Comfreak from Pixabay

Ste vlk samotár?

Byť vlk samotár nie je vôbec zlé. Ide o jedinečný typ osobnosti, ktorý sa vyznačuje veľmi silnými povahovými črtami. Patríte do tejto úzkej skupiny ľudí aj vy?

Ste samotár?

Portál Learning Mind popísal 7 povahových čŕt, ktoré tento typ osobnosti dokonale vystihujú. 

#1 Spoločnosť iných ľudí vám toho veľa nedáva. Máte veľmi úzky okruh ľudí, ktorých máte radi, no nedá sa veľmi povedať, že niekto by vás nejak motivoval či inšpiroval – to dokážete len vy sami. 

#2 Ste uzavretým človekom. Málokomu sa otvoríte a keď už, musí to byť človek, o ktorom si myslíte, že vo vašom živote zotrvá navždy. Predtým, než komukoľvek zdelíte nejakú súkromnú informáciu, si to však vždy dvakrát premyslíte. 

#3 Spoliehate sa výhradne sami na seba. Nikdy nikoho nežiadate o pomoc a nepotrebujete žiadne láskavosti. Viete, že čokoľvek dosiahnete, je to len vašou zásluhou. 

Photo by Umberto Shaw from Pexels

#4 Neprahnete po uznaní druhých ľudí. Niektorí bez neho nedokážu spraviť nič, vám je však naozaj úplne ukradnuté a vôbec vám na ňom nezáleží. Všetko, čo robíte, robíte pre seba, a nie pre druhých. 

#5 Máte výnimočnú predstavivosť. Váš vnútorný svet je nesmierne bohatý a abstraktné myslenie je jednou z vašich najsilnejších stránok. Ste jednoducho rodeným kreatívcom, aj preto máte tak blízko k umeniu. 

#6 Neradi spoznávate nových ľudí. Viete sa k nim správať milo, no určite nemáte záujem o to, aby vo vašom živote zotrvali nejak dlho. Neradi spoznávate nových ľudí – nevidíte v tom žiaden význam. 

#7 Nie ste žiadnou “sivou myškou”, práve naopak. Ste výraznou osobnosťou, no v skutočnosti sa o to nejak cielene ani vôbec nesnažíte. Jednoducho ste kvôli svojim názorom či kvôli svojej práci výrazným človekom, ktorého je ťažké prehliadnuť. 

learning-mind
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov