Foto: Photo by Rhett Wesley on Unsplash

Súhlasíte s týmto rebríčkom?

Niektoré zo znamení sa vyznačujú neprekonateľným prirodzeným šarmom, ktorý im môže každý len závidieť. Ak vás zaujíma, o ktoré znamenia ide, a kde ste sa v tomto rebríčku umiestnili vy, čítajte ďalej. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál The Minds Journal zoradil znamenia od toho najmenej atraktívneho po to s najväčším šarmom. 

#12 Škorpión

Škorpióni síce majú istý šarm, avšak na atraktivite im uberá ich veľká podozrievavosť a nedôvera. Sú veľmi žiarliví a paranoidní, preto sa umiestnili na chvoste tohto rebríčka. 

#11 Váhy

Váhy sú veľmi komunikatívne a spoločenské znamenie, no zároveň majú obrovský strach zo samoty. To ich robí príliš “dotieravými” a majetníckymi, čo im na atraktivite veľmi uberá. 

#10 Vodnár

Ak sa vám páčia akčné typy, je možné, že Vodnár vás zaujme. Vo väčšine prípadov to tak však nie je, pretože ide o ľudí, ktorí síce milujú dobrodružstvo, no zároveň ani chvíľu neobsedia, a tiež nie sú ochotní akceptovať akékoľvek pravidlá. Chcú sa jednoducho len baviť. 

#9 Býk

Ľudia narodení v znamení Býka sú väčšinou orientovaní na ciele, a sú to workoholici. Preto sú veľakrát nudnými spoločníkmi. Vo vzťahu tiež bývajú až príliš ochranársky. 

#8 Lev

Ľudia v tomto znamení sú odvážni a plní sebadôvery, čo však niekedy môže pôsobiť až odstrašujúco. Ich problémom je aj to, že často sa dostávajú do konfliktov, len aby obhájili svoj názor – aj keď nie je založený na pravde. 

#7 Panna

Panny bývajú na pohľad fyzicky príťažliví ľudia, svojich partnerov však zvyknú odradiť svojou príliš kritickou, až pochmúrnou povahou. Takisto je na týchto ľudí veľmi ťažké zapôsobiť. 

Photo by Daria Usanova from Pexels

#6 Blíženci

Blíženci sa cítia aj vo vyššom veku veľmi mladistvo a majú radostnú, bezstarostnú a hravú povahu. Na prvý pohľad bývajú veľmi atraktívni, no v skutočnosti majú väčšinou fóbiu z vážnych záväzkov. Dlhodobé vzťahy teda nie sú nič pre nich. 

#5 Ryby

Ryby sú veľmi empatické a vždy vám pomôžu, keď je treba. Majú však dosť komplikovanú povahu a typické je pre týchto ľudí aj to, že keď sa im niečo znepáči, jednoducho bez vysvetlenia odídu. 

#4 Strelec

Strelci sa vyznačujú svojou nezávislosťou. Pre nich je to skvelé, no ich sloboda je pre nich tak vzácna, že veľakrát nie sú ochotní vzdať sa jej ani kvôli niekomu, kto im odovzdá srdce na dlani. 

#3 Kozorožec

Kozorožci sú veľmi disciplinovaní a o svojich presvedčeniach a morálnych hodnotách sú presvedčení tak, ako nikto iní. Robí im však veľký problém otvoriť sa, a ich záhadný charakter sa tak stáva pri vzťahoch prekážkou. Fyzicky sú veľmi atraktívni, no práve spomenuté veci sú dôvodom toho, prečo v tomto rebríčku neobsadili prvé miesto. 

#2 Rak

Do ich nevinnej tváre a príkladnej starostlivosti je naozaj ťažké nezamilovať sa na prvý pohľad. Vo vzťahu bývajú zábavní a lojálni, no pre niekoho až príliš precitlivení. 

#1 Baran

Čo dostalo Barana na prvé miesto, je dokonalá kombinácia dokonalého fyzického vzhľadu a príjemných osobnostných čŕt. Sú spoľahliví, sebavedomí, spoločenskí a spontánni, čo z nich robí skvelých spoločníkov. 

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov