Foto: pexels.com

Nič také ako "nemám čas" neexistuje. Čím skôr to prijmeme, tým lepšie pre nás.

So svojím partnerom spolu, samozrejme, nemusíte tráviť každú jednu sekundu, no určite musíte cítiť, že je tu pre vás, aj keď práve spolu nie ste. Keď ale neustále čakáte na správy či telefonáty, ktoré nechodia, a ak sa mnoho vašich stretnutí ruší, určite niečo nie je v poriadku.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako totiž píše aj portál I Heart Intelligence, kto chce, ten si na vás čas vždy nájde. Bodka. 

Keď na vás niekomu záleží, vždy si nájde 5 sekúnd času na to, aby vám poslal správu, že mu chýbate, alebo že na vás myslí – nech by bol akokoľvek zaneprázdnený. 

Ľudia, ktorí sa s vami ale stretávať nechcú, si stále nájdu nejakú výhovorku. Raz nebudú mať čas, inokedy chuť, potom im do toho zas niečo príde. Povedzme si ale úprimne – kto chce, ten si čas nájde vždy. A každý si vo vzťahu zaslúži dostať to, čo doň dáva. 

Ak s niekým tvoríte pár, malo by to tak byť 24/7, nie len vtedy, keď to niekomu vyhovuje. Ak niekomu venujete nielen svoje svoje srdce, ale aj svoj čas a energiu, zaslúžite si spolu rásť a tráviť čas. Ak to tak nie je, voľba vášho partnera možno nie je taká správna, ako sa vám spočiatku zdalo. 

Foto: Unsplash/Fábio Alves

Áno, niektoré výhovorky vám možno budú znieť rozumne, to ale neznamená, že by ste mali akceptovať fakt, že pre niekoho ste neustále na jednom z posledných miest. Ak vás niekto miluje, dá vám pocítiť, že ste jeho prioritou. Naopak, ak vás nemiluje, pocítite len ľahostajnosť. 

Ak vás niekto skutočne miluje, bude vyhľadávať príležitosti, kedy vás bude môcť držať vo svojom náručí. Ak to tak nie je, dočkáte sa len výhovoriek. 

Zapamätajte si, že život nie je večný. Každý si zaslúži mať pri sebe niekoho, kto ho bude milovať nekonečnou a úprimnou láskou. Neuspokojte sa s priemerným vzťahom plným výhovoriek, kedy na vás niekto nikdy nemá čas. 

Nie je to totiž o čase, ale o prioritách. 

iheartintelligence
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov