Foto: pixabay.com

Dnes máme nov Mesiaca.

Spln a nov Mesiaca sú vždy veľmi intenzívnymi obdobiami. Konkrétne dnešný nov je v znamení Blížencov a sľubujeme si od neho celkové upokojenie vypätého obdobia či to, že nám vnesie jasnosť do chaotických situácií. Tri znamenia ale pocítia jeho vplyv mimoriadne intenzívne. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Viac prezradil portál Bustle. Je medzi nimi aj to vaše? 

Baran

Nov vytvorí značné napätie v oblastiach vášho sebavyjadrenia. Pre vás, ako ohnivé znamenie, je nesmierne dôležité vyjadriť svoje názory a potreby, vaša schopnosť komunikovať s ostatnými môže byť ale dnes ohrozená. V dôsledku napätia, ktoré cítite, by ste mohli voliť nevhodné slová, ktoré by neviedli k riešeniu daného problému, ale jedine k zvýšeniu celkového napätia. Snažte sa preto dnes slová voliť starostlivo, aby ste sa vyhli zbytočným nedorozumeniam. V blízkej dobe vás čaká obrovský kariérny posun, snažte sa preto nepokaziť si to. 

pixabay.com

Blíženci

Pracovná oblasť vášho života je momentálne maximálne turbulentná. Termíny vám doslova horia pod nohami a vy cítite obrovský tlak. Buďte si ale istí, že ak práve teraz nepoľavíte a dokážete sa prekonať, odmena za vašu tvrdú prácu na vás už čaká za rohom. Ak cítite, že niečo naozaj nezvládate, nebojte sa požiadať o pomoc priateľov alebo kolegov — radi vám podajú pomocnú ruku.

Panna

Tento nov vás podnieti k tomu, aby ste prehodnotili všetky svoje pracovné i osobné ciele. Špeciálne v tej pracovnej oblasti vám niekto možno hádzal polená pod nohy, avšak je čas ukázať, čo je vo vás. Zamyslite sa nad tým, kde by ste v kariére chceli byť takto o rok a spíšte si podrobný plán, ako sa tam dostať. Hviezdy vám budú priať. 

bustle
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov