Foto: Photo by Stephen Walker on Unsplash

Spln mesiaca sa začína dnes o 20:50.

Ak si občas radi prečítate horoskop, alebo ak veríte tomu, že to, v akej fáze je Mesiac, ovplyvňuje jednotlivé astrologické znamenia, určite vás zaujme, že dnes je spln. Jeho vplyv bude citeľný aj počas nasledujúcich dní, poďme sa preto spoločne pozrieť na to, ktoré astrologické znamenia ovplyvní najviac.

Článok pokračuje pod videom ↓

Popísal to portál Bustle.

Baran

Tento spln Mesiaca ovplyvní predovšetkým vaše vzťahy, venujete im preto v nasledujúcich dňoch zvýšenú pozornosť. Prehodnoťte svoje vzťahy s ľuďmi, ktorí sú pre vás najdôležitejší a zamyslite sa nad tým, či sa vám pri všetkých vaša vynakladaná energia vracia späť.

V tomto období tiež môžete veľmi intenzívne pociťovať nevyriešené veci, ktoré vás ťažia alebo rozchody, z ktorých ste sa ešte nedostali. Ak cítite, že by ste niečo radi doriešili, skúste sa s týmito osobami spojiť, a urobte to. Počúvajte svoju intuíciu, no nezabúdajte ani na “diplomaciu”, ktorá do každého rozhovoru vnesie potrebnú jemnosť a efektívnosť. 

Unsplash/ Jeremy Banks

Váhy

Tento spln je práve v znamení Váh, takže ak ste narodení v tomto znamení, budete ho pociťovať naozaj intenzívne a “osobne”. Svoje vzťahy berte v najbližšom období ako zrkadlo pre váš rast. Zamerajte sa hlavne na svoje najbližšie väzby a popremýšľajte aj nad tým, čo vám prinášajú do života.

Možno máte v poslednom období pocit, že oveľa viac dávate ako prijímate. Problémom môže byť vaše nižšie sebavedomie – zamerajte sa preto v tomto období naňho. “Zdravé” vzťahy s druhými totiž môžeme mať iba vtedy, keď máme zdravý vzťah sami so sebou.

Kozorožec

U Kozorožcov tento spln neovplyvní vzťahy ako u Barana a Váh, ale kariéru, a poriadne vám ju nakopne. Nasledujúce dni pre vás môžu byť skvelé na dokončenie nejakých veľkých projektov alebo na rozhovory, ku ktorým ste sa už odhodlávali dlho. Sebavedomie a diplomacia vám síce nechýbajú, ale tento spln Mesiaca u vás tieto zručnosti ešte viac posilní.

Jediné, čo vás môže brzdiť, sú nejaké problémy, ktoré práve prežívate v súkromí. Snažte sa preto o balans medzi osobným životom a prácou – nájsť zlatú strednú cestu je základ. V pracovnej oblasti toho môžete dosiahnuť naozaj veľa, bola by preto škoda venovať sa súkromným problémom.

bustle
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov