Spriaznená duša, to je partner či kamarát, ktorého nechcete nikdy stratiť.

Hovorí sa, že nájsť spriaznenú dušu je veľmi vzácne a úžasné. Spriaznená duša však nemusí byť len frajer či frajerka. Svoju spriaznenú dušu môžete nájsť vo vašom najlepšom kamarátovi, rodinnom príslušníkovi alebo cudzincovi. Keď ju už raz nájdete, viete, že tohto človeka chcete mať vo svojom živote už neustále. Znamená pre vás veľmi veľa a určite by ste mu to mali povedať. Poďakovať mu za to, že je tu neustále pre vás a, že si ho nesmierne vážite.

Článok pokračuje pod videom ↓

Drahý priateľ,

prežili sme spolu spolu ťažké časy, ale taktiež sme si vytvorili úžasné spomienky, ktoré budú trvať do konca života. Vždy ma zdvihneš, keď spadnem, počúvaš celú noc moje problémy, pripravuješ mi raňajky aj v tie dni, keď sa vôbec necítim na to, aby som vyšla z postele a si pri mne vždy, keď ťa potrebujem.

Naša spoločná cesta životom vôbec nebola jednoduchá, no to puto medzi nami bolo čoraz silnejšie a silnejšie. Nikto iný na svete ma nechápe tak, ako ty, nikto iný mi nedokáže dať toľko slobody a priestoru na to, aby som mohla byť sama sebou.

Život sa mi zdá o čosi menej temný a strašidelný keď viem, že ťa mám pri sebe. Dávaš mi nádej, silu a dôveru, aby som zvládla uskutočniť všetky moje sny a pripomínaš mi, že nezáleží na tom, čo si o tom myslia ostatní.

Veríš vo mňa aj keď ja už neverím v seba a vidíš to svetlo, ktoré vo mne svieti aj vtedy, keď všetko, čo ja vidím, je len tma. Poznáš ma, aká som v skutočnosti a ja si neskutočne cením, že ma dokážeš pochopiť bez toho, aby si ma najprv odsúdil.

Viem, že som ten najkomplikovanejší človek, akého si stretol a viem, že sa niekedy k tebe chovám chladne a odmerane, ale vedz, že ťa budem neustále milovať a budem stáť po tvojom boku – nech sa deje čokoľvek.

Nič na tomto svete nás nedokáže rozdeliť, pokiaľ sa budeme mať radi a pokiaľ budeme jeden pre druhého oporou. Dôverujeme si, navzájom sa počúvame, smejeme sa v tomto bláznivom svete a vytvárame si život, ktorý milujeme.

pexels.com

Láska, ktorú si navzájom dávame, pre mňa znamená všetko. Viem, že časy sú niekedy veľmi mätúce, ale vždy sa snažíme nájsť nejaké riešenie. A v tom spočíva tá krása toho všetkého – rastieme a posúvame sa vpred počas našich pádov a chýb.

Keď sa obzrieme späť, koľkým bojom sme už museli čeliť, je to až vtipné, ako sme sa odvtedy posunuli. My dvaja môžeme dosiahnuť čokoľvek na čo pomyslíme, pokiaľ sa budeme navzájom podporovať a nikdy sa nevzdáme.

Aj keď ty to nevidíš, ja viem, že máš krásne srdce aj dušu. Hoc mi niekedy lezieš poriadne na nervy, stále ťa milujem. (A viem, že niekedy leziem na nervy aj ja tebe).

Nikdy nie sme na seba nahnevaní dlho, dokážeme sa rýchlo udobriť, pretože sa navzájom potrebujeme. Môžeme si užívať spoločnosť toho druhého, a to aj bez toho, aby sme prehovorili čo i len jediné slovo. Dokážeme spolu komunikovať aj bez reči.

My obaja sme zložité duše, ale to je dôvod, prečo patríme k sebe. Aj napriek tomu, že na komunikáciu nám stačia pohľady, rada počúvam tvoje názory a tvoje myšlienky. Rada sa s tebou rozprávam, pretože vtedy dokážem zabudnúť na zvyšok sveta. Pri tebe cítim, že ma niekto chápe a miluje.

Viem, že náš vzťah nie je vždy dokonalý, ale aj to patrí k tomu. Je to ako sledovať rastúci kvet, ktorého semienko začalo klíčiť pod hrúbkou betónu a teraz si razí cestu k slnku.

Nie len, že ty veríš vo mňa, ale chcem aby si vedel, že aj ja verím v teba. Verím v teba na 150% percent a viem, že dosiahneš v živote všetko, čo len chceš. Vidím tvoj potenciál a budem pri tebe stáť pri každom kroku, ktorý sa rozhodneš urobiť.

Si úžasný a dúfam, že to vieš. Pokiaľ ťa budem mať vo svojom živote, verím, že zvládnem aj to nemožné. Ďakujem za to, že si a bez ohľadu na všetky chyby, vždy ťa budem milovať.

Pozri aj: Otvorený list dievčaťu, ktoré miluje až príliš

powerofpositivity
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov