Foto: Photo by Kevin Angelsø on Unsplash | Photo by Veronika Tarakanova on Unsplash

Tiež milujete tetovania?

Ak áno, zrejme na tele nemáte len jedno. Viete však, že veľa o nás vypovedá nielen to, čo samotné tetovanie vyobrazuje, ale aj to, kam sa ho rozhodneme umiestniť? Ak neveríte, čítajte ďalej, a určite sa v týchto charakteristikách nájdete. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Takýto zaujímavý prehľad priniesol portál Your Tango.

Hrudník

Tieto tetovania sú častejšie u mužov a ak ho nejaký má, znamená to, že je silnou a statočnou osobnosťou. 

Prsty

Tieto tetovania sú typické pre ľudí, ktorí sú veľmi struční. Hovoria málo, ale vždy k veci a určite od nich nečakajte nejaké dlhé “preslovy”. 

Lýtka

Tetovania na lýtkach sú zas typické pre ľudí, ktorí sú radi stredobodom pozornosti. To však nemusí byť len na škodu – veľakrát to vedia zúžitkovať nielen vo svoj prospech, ale aj v prospech iných.

Členky

Ak si dá niekto tetovanie na členok alebo na nejakú časť chodidla, napr. na nárt, často je to náznakom toho, že ide o “tajomnú” osobnosť prevažne introvertnej povahy. 

Ruky

Tieto tetovania je z psychologického hľadiska veľmi ťažké charakterizovať. Keďže ide o veľkú časť tela, závisí ako na význame, tak i na veľkosti samotného tetovania. Vo všeobecnosti sa však pre túto oblasť rozhodujú ľudia s umeleckým cítením, ktorým nezáleží na tom, čo si o nich myslí okolitý svet. Pokiaľ sa niekto rozhodne o celý rukáv, môže ísť o osobu, ktorá je rada stredobodom pozornosti, a ktorá má vysoké sebavedomie. 

Photo by Monica Silvestre from Pexels

Zápästie

Ak sa niekto rozhodne pre vnútorné zápästie, pravdepodobne ide o človeka, ktorý má za sebou ťažkú minulosť, ktorá ho poznačila. Často ide napr. o ľudí, ktorí sa pokúsili o samovraždu či prekonali nejakú závislosť. 

Stehno

Tieto tetovania sú charakteristické pre ľudí, ktorí sú svojím spôsobom záhadní, no zároveň majú obrovskú charizmu a neprekonateľný sexepíl. 

Rebrá

Ak si dá niekto vytetovať niečo na oblasť rebier, zvyčajne to znamená, že táto vec má preňho obrovský význam a znamená preňho naozaj veľa – špeciálne vtedy, ak sa rozhodne pre oblasť rovno pod srdcom. 

Chrbát

Tetovania na chrbte zas často prezrádzajú to, čo je pre daného človeka úplne najdôležitejšie, čo je preňho absolútnym základom. Tetovania na chrbte si totiž nevidíme, no napriek tomu vieme, že sú tam – sú našou súčasťou už navždy. Veľakrát tiež symbolizujú odvahu.

Krk

Či už ide o viditeľné tetovanie alebo o tetovanie, ktoré je prekryté vlasmi, zvyčajne si ho volia ľudia, ktorí sa neboja ani tých najťažších životných rozhodnutí – pretože sú silní a rozumní. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov