Foto: Photo by Erik Mclean from Pexels

Intuíciu si môžeme aj zlepšiť.

Silu intuície je neuveriteľná. Má ju každý z nás, niekto akurát jej hlas počuje silnejšie, iní zas slabšie. Ak patríte do tej druhej skupiny, nezúfajte. Na intuícii sa dá aj popracovať. Ak to chcete skúsiť, pomôže vám týchto 7 skvelých trikov. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Popísal ich portál The Minds Journal. 

#1 Nepočúvajte názory iných. Ak budete počúvať ich a nie seba, veľmi ľahko sa stane, že hlas vašej intuície prehlušia. 

#2 Nebojte sa zlyhania. Bez ohľadu na to, či intuíciu počúvate alebo nie, zlyhania prídu – nevyhnutne totiž patria k nášmu životu, aby nám pomohli rásť. 

#3 S nikým sa neporovnávajte. Akonáhle to začnete robiť, váš vnútorný hlas to úplne umlčí.

#4 Spomaľte. Ak ste neustále zaneprázdnení, a nemáte čas ponoriť sa do svojich vlastných myšlienok, intuíciu veľakrát prepočujete. 

Photo by cottonbro from Pexels

#5 Všímajte si znamenia. Sú tu stále, akurát my ich veľakrát prehliadame – či už vedome alebo naschvál, pretože si nechceme priznať, čo nám hovoria. 

#6 Počúvajte svoje telo. Aj jeho prejavy totiž dokážu prezradiť nesmierne veľa. Motýle v bruchu, úzkosť či vnútorný nepokoj – to všetko sú znamenia, ktoré by ste nemali prehliadať. 

#7 Sledujte spôsoby, akými s vami vaša intuícia komunikuje. U každého totiž funguje úplne inak, preto je dôležité, aby ste si odsledovali, ako je to konkrétne u vás. 

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov