Úspech vo flirtovaní nie je vecou vzhľadu, ale vecou šarmu a osobnosti.

Našťastie, do istej miery sa na tom dá popracovať. Nemusíte využívať žiadne „univerzálne platné“ triky, stačí, keď si uvedomíte, čo máte v rukách a trochu to vylepšíte. Tak či onak, stále platí, že najlepší sme, keď sme sami sebou a na nič sa nehráme. Tipy, ktoré vám ponúkame, sa zakladajú na vašom znamení zverokruhu a do istej miery by ste sa v tom mali nájsť. Veríme, že vás inšpirujú, aby vám flirtovanie išlo s ľahkosťou.

Článok pokračuje pod videom ↓

Baran (21. marec – 19. apríl)

Keď niečo chcete, idete si rovno za tým, často aj hlavou proti múru. Dajte si však pozor, aby ste to príliš nepreháňali. Nie každý, kto sa vám páči naozaj stojí za to, tobôž nie vtedy, keď už niekoho máte. Miesto toho, aby ste svoju pozornosť rozptyľovali medzi množstvo ľudí, sa zamerajte na tú jednu jedinú osobu, ktorá za to naozaj stojí. Malý tip na záver: priamy očný kontakt je nevyhnutnosť. Dajte si však pozor, aby bol naozaj priamy a netúlal sa kade-tade.

Unsplash.com/Brooke Cagle

Býk (20. apríl – 20. máj)

Ak ste sa narodili v tomto zemnom znamení, ste človek, ktorý miluje zmyslové pôžitky. Vašou tajnou zbraňou sú dotyky. Cez ne môžete dať tomu druhému najavo, že máte oňho záujem. Začnite pozvoľna, jemnými, zdanlivo náhodnými dotykmi rukou a vždy dbajte o to, aby ste boli v medziach súhlasu toho druhého. V tomto prípade sú ženy vo výhode, pretože muži si musia dávať, v záujme vlastnej povesti, väčší pozor na to, ako a kedy sa opačného pohlavia dotknú.

Blíženci (21. máj – 20. jún)

Blíženci sú majstrami slova a nemajú problém kohokoľvek na čokoľvek nahovoriť. Flirtovanie vám vôbec nerobí problém, viete sa pohrať so slovíčkami a nehanbíte sa ani dvojzmyselných slov. Stačí už len sexy tón hlasu a bude z vás majster flirtu. Ak ste žena, mali by ste zvoliť hlbší a zastretejší tón, napríklad taký, aký mala Marilyn Monroe, ktorá bola tiež zhodou okolností Blíženec. Ak ste muž, vedzte, že ženy letia na hrubší tón hlasu, ktorý znie naozaj mužne.

Unsplash.com/John Schnobrich

Rak (21. jún – 22. júl)

Ľudia narodení v znamení Raka majú tendenciu na tom druhom lipnúť. Veľmi rýchlo sa viete naladiť na vlnu toho druhého, čo je veľkou výhodou, keď ste už vo vzťahu. No pri flirtovaní by ste sa mali trocha pohrať s nedostupnosťou. Platí predsa, že zakázané ovocie chutí najlepšie. Takže keď si všimnete, že o vás niekto má záujem, flirtujte ďalej, no oveľa miernejšie.

Lev (23. júl – 22. august)

Levy milujú byť v centre pozornosti a vedia si to patrične užívať. No ak sa snažíte niekoho upútať, mali by ste mu dať najavo, že zatiaľčo vy máte pozornosť všetkých okolo, on alebo ona majú vašu plnú pozornosť. Zvoľte uprené pohľady a občasné žmurknutia a uvidíte, že vaše oči si za vás povedia všetko. A nezabudnite nakloniť hlavu.

Unsplash.com

Panna (23. august – 22. september)

Pre ľudí narodených v tomto znamení je charakteristický čistý štýl v móde a sofistikovaná osobnosť. Na prvý pohľad ste plachí a trochu neprístupní, no ľudí priťahuje zmyselnosť, ktorú skrývate kdesi pod povrchom. Ak nechcete byť večne sivou myškou, zvoľte výraznejšie oblečenie, ktoré však vôbec nemusí byť vyzývavé. Stavte na žiarivejšie farby a nápadnejšie strihy. Nebojte sa, že to preženiete, to vám váš cit pre čistú a uhladenú módu nedovolí. Niekedy je červená všetko, čo potrebujete!

Váhy (23. september – 22. október)

Váhy sú ľudia s prirodzeným šarmom a čarom osobnosti. Často flirtujete bez toho, aby ste si to uvedomovali. Preto by ste si mali vybrať, kto vám za to naozaj stojí a kto nie. Nemárnite energiu na to, aby ste flirtovali s kýmkoľvek, milí však buďte naďalej ku všetkým. Ak svoju charizmu zameriate na jednu osobu, efekt by mal byť zaručený. Na nič sa nepotrebujete hrať, buďte len sami sebou.

Unsplash.com/Joanna Nix

Škorpión (23. október – 21. november)

Existuje niekoľko rôznych typov flirtu. Buď ste hraví a idete na to pozvoľna, alebo využívate zvodnosť a vášeň, ktorá drieme v každom z nás. Ľudia narodení v tomto znamení častejšie využívajú druhý typ. Ste emocionálni a neraz aj dramatickí, čo môže byť na škodu najmä vtedy, keď s flirtom len začínate. Choďte na to radšej zľahka a až neskôr využite dramatickú tajomnosť, ktorú tak skvele ovládate.

Strelec (22. november – 21. december)

Ako človek narodený v tomto znamení skvele ovládate humor a poľahky viete iných rozosmiať. Je to veľká devíza, z ktorej môžete ťažiť. Vaša žoviálnosť ľudí prirodzene priťahuje a uľahčuje vám akúkoľvek komunikáciu. Nikdy ale netlačte na pílu a nepreháňajte to. Dvojzmysly používajte len vtedy ak ste si skutočne istí, že to ten druhý správne pochopí. Predídete tak zbytočným nedorozumeniam.

Unsplash.com/Brooke Winters

Kozorožec (22. december – 19. január)

Kozorožci nepatria k ľuďom, ktorí by len tak pre nič za nič flirtovali. Sú to ľudia, ktorí sa občas nadmerne kontrolujú a veľmi dbajú o to, akým dojmom pôsobia na iných. Ak ide o lásku, sú niekedy až príliš opatrní a dlho im trvá, kým sa otvoria. No pamätajte na jedno, pri flirtovaní nejde o život ani o dokonalosť, ale o to, aby ste sa bavili. Usmievajte sa a nebojte sa udržiavať očný kontakt. A drobné trapasy nemusia nutne znamenať pohromu, skôr naopak.

Vodnár (20. január – 18. február)

Ľudia narodení v tomto znamení sú rebeli, ktorí sa s odvahou púšťajú do všetkého nového, nech je to akokoľvek divoké. Pri zvádzaní je to skvelá výhoda, pretože ľudí hneď upúta ich spontánna a nebojácna povaha. Napriek tomu by ste nemali vyložiť hneď všetky tromfy na stôl. Skúste si udržať trochu tajomnosti a doprajte veciam čas. Niekedy je menej viac a vy určite nič nestratíte, keď niektoré veci odložíte na neskôr.

Unsplash.com/Wesley Quinn

Ryby (19. február – 20. marec)

Ak ste sa narodili v znamení Rýb, ste pri flirte pomerne introvertní a utiahnutí. Ľahko sa vám stáva, že sa ponoríte do mora svojich myšlienok, ktoré vám občas môžu brániť v tom, aby ste sa uvoľnili a odviazali. Nie je to na škodu, lebo aspoň zistíte, kto má o vás skutočný záujem. No pri človeku, ktorý vás skutočne priťahuje, by ste mali vyjsť zo svojej komfortnej zóny, udržiavať očný kontakt a nebáť sa o sebe hovoriť.

Pozri aj: S kým si užijete ako nikdy predtým? Toto sú znamenia, ktoré sú sexuálne najviac kompatibilné

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov