Ak ste našli v živote niečo, čo milujete, potom máte obrovské šťastie. Nesmiete sa toho len tak jednoducho vzdať.

Nie každý človek má to šťastie nájsť v živote niečo, čo by ho napĺňalo šťastím. Niečo, čo by miloval. Niečo, čo by sa stalo neodmysliteľnou súčasťou jeho samého. Niečo, v čom by dokonca nachádzal svoj zmysel života. Ale vy, vy medzi týchto ľudí nepatríte. Pretože ak čítate tieto riadky, potom je jasné, že ste takéto niečo v živote našli. A viete čo? Malá rada: nikdy sa toho nesmiete vzdať.

Článok pokračuje pod videom ↓

Prečo?

#1 Pretože vás to napĺňa šťastím

Milujete to. Robí vás to šťastnými. Čo viac vám treba? Čo je viac, než môcť robiť niečo, čo vo vás vyvoláva ten nádherný a unikátny pocit šťastia? Verte či nie, ak sa toho vzdáte, už nikdy to neucítite. Možno ešte budete šťastní, ale už nie tak. Nie takýmto spôsobom.

#2 Pretože to rozvíja vašu kreatívnu stránku

Prebúdza to vo vás všetku kreativitu, ktorú máte. Núti vás to neustále vymýšľať nové veci, prichádzať na nové nápady a riešenia. Učí vás to, že svet nie je len čierno-biely, ale práve naopak, je plný farieb.

#3 Pretože to z vás robí lepšieho človeka

Rozvíja to vaše telo a vašu dušu. Rozvíja to vás. Robí to z vás lepšieho človeka. Posúva vás to vpred. Ste vďaka tomu lepší a lepší a máte neutíchajúci hlad po tom stať sa majstrom vo svojom odbore.

unsplash.com

#4 Pretože bez toho sa budete cítiť prázdno

Bez toho budete stratení. Zrazu prídete o zmysel vašich dní, o zmysel vášho snaženia či dokonca o zmysel celého vášho života. Už nenájdete nič iné, pretože toto, táto vec je presne to, prečo ste boli stvorení. A keď sa toho vzdáte, kto alebo čo zakryje tú obrovskú dieru plnú ničoho?

#5 Pretože nič iné vás nebude napĺňať tak, ako toto

A nielenže budete chodiť s obrovskou dierou na tele, čokoľvek iné už v živote skúsite, nič vás nebude napĺňať tak, ako táto jedna špecifická vec. Ako táto jedna špecifická vec, ktorú milujete z celého srdca. Stojí vám to za to? Naozaj sa toho ešte stále chcete vzdať?

#6 Pretože sa vďaka tomu stávate presne tou osobu, akou máte byť

Možno si myslíte, že ste k tomu prišli celkom náhodne. A nič viac. Ale nie. Tá vec bola stvorená pre vás a vy ste boli stvorení pre ňu. Bolo vám predurčené milovať to, venovať sa tomu, zdokonaľovať sa v tom a pracovať na sebe. Pretože len vďaka tomu sa postupne stávate presne tou osobou, akou máte byť.

#7 Pretože je to niečo, čo by ste robili aj zadarmo

Dobre, možno to aj teraz robíte zadarmo, ale nič to nemení na fakte, že ide o vec, pri ktorej jednoducho peniaze strácajú akúkoľvek hodnotu, pri ktorej peniaze strácajú význam. Milujete to tak veľmi, že sú pre vás nepodstatné. A keď náhodou dostanete ešte aj zaplatené, je to len obrovský bonus pre vás, no nie nevyhnutnosť.

unsplash.com

#8 Pretože je to vaša neoddeliteľná súčasť

Úprimne, dokážete si predstaviť samého seba bez toho, aby ste robili tú vec, presne tú vec, ktorú milujete? Asi ťažko. Je to vašou neoddeliteľnou súčasťou. Ide to k vám ako hviezdy a mesiac, pláž a more, mlieko a med či rezeň a šalát.

#9 Pretože vďaka tomu dokážete urobiť veľké veci

Možno sa vám už niečo podarilo, možno na najväčší úspech ešte stále čakáte, ale jedno je isté – dáva vám to príležitosť byť veľkým. A veľkí ľudia robia jedine veľké veci.

#10 Pretože nie každý človek má to šťastie, aby také niečo vo svojom živote našiel

Keď ste v živote naozaj našli niečo, čo milujete, potom patríte medzi to mizivé percento šťastlivcov. Zamýšľali ste sa totiž niekedy nad tým, že mnohí ľudia nič také nemajú? Mnohí ľudia nemajú nič, čo by ich napĺňalo šťastím či bolo ich vášňou. Ale vy to máte. Našli ste to. Tak prečo sa toho potom chcete vzdať?

#11 Pretože proste nesmiete

Ak ste v živote našli niečo, čo milujete, nesmiete sa toho vzdať. Jednoducho nesmiete. Ak by ste to urobili, potom akoby ste sa vzdali seba samého. Akoby ste popreli vlastnú existenciu. Prináša vám to toľko potešenia, nádherných spomienok, radosti a pozitívnej energie do života, že stojí za to si to udržať, čo poviete?

unsplash.com

Pozri aj: Nachádzate sa v nich? Toto sú 3 znamenia, že tie najlepšie roky svojho života máte ešte len pred sebou

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov