Photo by Frankie Cordoba on Unsplash

Je váš vzťah naozaj vážny, alebo ho tak vnímate len vy?

Na to, aby vzťah fungoval, treba dvoch. Dvoch, ktorí doň budú dávať podobnú energiu, podobné množstvo času a rovnako veľa lásky. Žiaľ, nie vždy to takto funguje. Ako je to vo vašom prípade? Stotožňujete sa s týmito tvrdeniami?

Článok pokračuje pod videom ↓

Ak áno, je to zlé znamenie. Portál Your Tango spísal 10 tvrdení, na ktoré keď odpoviete “áno”, nie ste jeho jedinou voľbou, ale iba jednou z možností.

#1 Píše vám, len keď sa zotmie, a nie je tu nikto iný, kto by sa mu práve venoval. Problémom je, že by sa vám možno aj oval, no jednoducho nemôže. 

#2 Napriek tomu, že váš vzťah považujete za vážny, ešte ste neboli uňho doma. Po istom čase je na mieste pýtať sa, prečo. 

#3 Snažíte sa len vy. Áno, v každom vzťahu sú chvíle, kedy sa jeden snaží viac. Ak sa to u vás ale stáva pravidelne, a ak ste to navyše stále len vy, v poriadku to určite nie je. 

#4 Hovorí vám, že nie je pripravený na vzťah. Napriek tomu od vás ale chce všetky výhody, ktoré vzťah ponúka. 

Ilustračná foto: Unsplash

#5 Nepozerá sa na vás ako na osobu, ktorú miluje. Oči sú bránou do duše a prezradia vždy a všetko. Ak vás nimi doslova “nehltá”, je to zlé znamenie. 

#6 Niekedy sa neozve aj celý deň. Ak sa mu následne snažíte vysvetliť, že normálne to vo vzťahu nie je, vyčíta vám, že si vynucujete pozornosť. 

#7 Nepoznáte jeho priateľov. Aj keď ste spolu už dlhšiu dobu, nepredstavil vás ani svojim priateľom, ani svojej rodine. Práve naopak – máte pocit, že sa tomu snaží vyhýbať. 

#8 Nechodíte spolu do spoločnosti. Z nejakého dôvodu, ktorý vám odmieta prezradiť, spolu nechodíte do kina, do reštaurácie alebo hoci sa len prejsť do mesta. 

#9 Cítite, že emocionálne je chladný. Veľakrát si všimnete, že vás ani nepočúva, a vidíte, že vaše emócie sú mu ukradnuté. 

#10 Jeho život je opradený tajomstvami. Nesedí vám viacero vecí a jednoducho vidíte, že má pred vami tajnosti. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov