Je na každom, aby sa rozhodol, či momentálne bude mať partnera alebo nie. A práve aj kvôli tomu dôvodu, by ste mali prestať používať tieto frázy.

Niečo na slobodných ženách ľudí neustále znepokojuje. Hoci počet týchto slobodných žien rastie, spoločenské postoje a očakávania sa ešte stále nezmenili. Ak je slobodný muž, je to príťažlivé a vzrušujúce. Naopak, slobodnú ženu spoločnosť akceptuje už horšie. Aby bolo jasné, nie je nič zlé na tom, ak sa aktívne pokúšate nájsť romantického partnera. Ak však z akéhokoľvek dôvodu v súčasnosti nechcete partnera, je to taktiež v poriadku. Každá žena by mala byť schopná stavať šťastný a naplňujúci život založený na jej vlastných potrebách. Takže pozrite sa na niektoré z týchto fráz nižšie, zapamätajte si ich, rozlúčte sa s nimi navždy a potom ich nahraďte niečím iným, aby ste už nemuseli zahanbovať ženy okolo seba.

Článok pokračuje pod videom ↓

„Si príliš vyberavá..“

Táto veta je naozaj klenotom spomedzi viet. Znamená, že ženy by sa mali uspokojiť s niečím horším, než sa domnievajú. Že si zaslúžia mať niečo alebo byť s niekým mimo našich štandardov je lepšie ako byť sám, čo je úplne absurdné.

„Ahoj! Stretla si už Adama/Martina/Tomáša/Dávida? Predstavím vás..“

Priatelia môžu byť skvelým spôsobom, ako stretnúť a spoznať nových ľudí. Ak však ženy chcú, aby ste ich s niekým zoznámili, povedia vám to. Takže, prestaňte pozývať náhodných chlapov z vašej práce či posilňovne zakaždým, keď pôjdete spolu von. Samozrejme, že je tu šanca, že môžeme stretnúť lásku svojho života, ale vo väčšine prípadov z toho vznikne nepríjemný a trápny večer.

pexels.com

„Musíš sa s niekým stretnúť!“

Keď povieme slobodným ženám, aby sa s niekým začali stretávať, v podstate tvrdíme, že sa s nikým nestretávajú. Pravdou je, že nevieme všetko o živote iných ľudí ani o našich blízkych priateľoch. Možno, že váš priateľ sa chystá na niekoľko schôdzok a jednoducho sa už niekým stretáva. Alebo možno chce začať, ale potrebuje radu. Alebo sa nechce stretávať s nikým, pretože momentálne nikoho nehľadá.

„Veľa žúruješ. V bare nestretneš žiadneho dobrého chlapa.“

Je každého rozhodnutie, ako strávi svoj večer. Ak chce vaša priateľka ísť von na párty, nechajte ju. Ak chce zostať doma a čítať si knihu, taktiež ju nechajte. Držte sa heslom „ži, a nechaj žiť“. A navyše, ešte raz zopakované: keď je niekto slobodný, neznamená, že musí automaticky hľadať nejakého vhodného adepta. Možno jej to takto vyhovuje.

„Chystáš sa v blízkej budúcnosti niekde usadiť?“

Pojem „usadiť sa“ sa stáva čoraz viac neaktuálny. Pod týmto pojmom rozumieme, že máme manžela alebo manželku, deti a každú nedeľu pečieme koláč. Ale pre každého znamená „usadiť sa“ niečo iné. Pre jedných je to rodina a práca, pre druhých cestovanie po svete a písanie o svojich dobrodružstvách. Možno, že vaša slobodná priateľka sa cíti už usadená. Možno chce partnera a deti, ale ešte nie. Keď sa niekoho spýtate, či sa čoskoro usadia, uložili ste im svoj vlastný časový rozvrh.

pexels.com

„Ako to, že si stále nezadaná?“

Ženy vedia, že táto veta by mala byť myslená ako kompliment, ale nabudúce im skúste radšej pochváliť žiarivý úsmev, dokonalé vlasy alebo peknú kabelku. Táto veta taktiež naznačuje, že existuje súbor „správnych“ a „nesprávnych“ kvalít, ktoré má každý človek tým, že nemá partnera.

„Tomu by si nerozumela. To pochopia iba zadaní..“

Často na nejakej oslave či inom stretnutí prídeme do bodu, kedy sa páry začnú baviť s inými pármi. To je v poriadku, no niekedy z toho ľudia úplne vylúčia všetkých nezadaných. Len aby bolo jasné, to, že je niekto nezadaný neznamená, že je hlúp, a konverzáciu, nech by bola akákoľvek, celkom určite pochopí.

„Hodiny tykajú…“

Niektoré ženy hľadajú partnera, iné nie. Niektoré ženy chcú mať deti, iné nie. Keď niekto povie žene, že jej „biologické hodiny“ už tykajú, v podstate hovorí, že všetko, čo dokázala je bezvýznamné, ak nemá deti. Stať sa rodičom je voľbou každého človeka.

Pozri aj: Muži si ani nevedia predstaviť, čo znamená týchto 25 vecí pre ženy

bustle.com
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov