Foto: Photo by Milan Popovic on Unsplash

Vo svete plnom fejkov si dajte pozor aj na vzťahy.

Žiaľ, nie všetko je skutočné. Výnimkou nie sú ani vzťahy, a preto sa aj vám môže stať, že natrafíte na nejaký, ktorý bude “fejkom”, a nebude sa zakladať na úprimných citoch a na skutočnej láske. Ako takýto vzťah hneď rozoznáte?

Článok pokračuje pod videom ↓

To popísal portál The Minds Journal. 

#1 Neprirodzené prejavovanie náklonnosti

Je prirodzené, že ak sa dvojica miluje, chce si navzájom prejavovať náklonnosť. Ak však máte pocit, že je toho až príliš, môže ísť o to, že partner sa len snaží niečo dokázať sebe, vám či ostatným. Môže to tak byť varovným signálom toho, že jeho city nemusia byť úprimné. 

#2 Nemáte žiadne špeciálne zážitky

Vôbec nemusí ísť o niečo veľkolepé – ide len o to, aký pocit to vo vás zanechá. Môžete byť hoci len vkuse doma, no môže to pre vás mať väčšiu emocionálnu hodnotu, ako tá najluxusnejšia dovolenka. Ak vo vašom vzťahu chýbajú takéto špeciálne momenty, ktoré sú pre vás oboch výnimočné, je to varovný signál. 

#3 Nevediete žiadne vážne diskusie

Vaša polovička je osobou, s ktorou by ste sa mali vedieť porozprávať o čomkoľvek – bez ohľadu na to, ako veľmi vážne to je. Pokiaľ vo vašom vzťahu takéto otvorené diskusie chýbajú, nie je to dobré znamenie. 

Photo by cottonbro from Pexels

#4 Súťažíte o moc

Cítite, že vo vašom vzťahu doslova “súťažite” o to, kto v ňom bude mať mocenské postavenie, a kto v ňom bude “veliť”. Vzťah ale o tomto vôbec nie je, a mal by byť vyrovnaný úplne vo všetkom – rovnako tak aj v tejto oblasti. 

#5 Veľa o sebe neviete

Síce spolu už nie ste len pár dní, no uvedomujete si, že o svojej polovičke toho z nejakého dôvodu stále veľa neviete. Ak vám však partner nejaké veci tají, alebo ak vaše konverzácie vediete skôr na plytkej úrovni, o vážnom vzťahu sa, žiaľ, hovoriť nedá. 

#6 Sex je jedinou vecou, ktorá vás spája

Samozrejme, že sex je v každom vzťahu veľmi dôležitý, no určite by nemal byť tým jediným dôvodom, ktorý drží dvoch ľudí pokope. Ak však cítite, že vo vašom vzťahu nejde o nič iné, môžete mať istotu, že skutočne ide len o “fejkový” vzťah. 

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov