A my sa im teda vôbec nečudujeme…

Jessie Galland bola jedinečnou dámou, ktorá na svojom pôvabe nestratila ani vtedy, keď dosiahla neuveriteľných 109 rokov. V roku 2014 sa tak stala najstaršou obyvateľkou Škótska. V roku 2015 žiaľ zomrela, no svetu stihla zanechať svoje posolstvo. 

Článok pokračuje pod videom ↓

To zdôrazňuje, že kľúčom k dlhému životu sú podľa nej 2 veci. Jej prvá rada je veľmi jednoduchá: každý deň raňajkujte ovsenú kašu. Pobúrila vás táto rada? Sotva. Jej druhá rada však rozhorčila veľkú časť sveta (samozrejme, predovšetkým mužov). Jej recept na dlhý život znie totiž nasledovne:

Vyhýbajte sa mužom.

Tak, a teraz už ostali pohoršení asi mnohí z vás. Jessie sa k svojmu receptu na dlhý život vyjadruje nasledovne: “Tajomstvom mojej dlhovekosti je miska teplej ovsenej kaše každé ráno, vyhýbanie sa mužom a to, že som sa nikdy nevydala. Muži spôsobujú viac starostí, než radostí.”

Jessie každej žene odporúča, aby čas, ktorí si “ušetrí” tým, že sa bude vyhýbať randeniu či chodeniu s mužmi, investovala do dôležitejších vecí – teda do rodiny, do priateľov, do práce, do koníčkov a podobne.

Jessie zomrela prirodzenou smrťou v roku 2015 a nezanechala po sebe žiadnych potomkov. Samozrejme, niet sa čo čudovať, že táto jej rada pobúrila mnohých mužov.

To, čo si o nej myslia muži, teda vieme. Ženy, čo si o nej však myslíte vy? 🙂

Pozri aj: List pre typické #InstagramovéDievča

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov