Existuje vôbec priateľstvo medzi mužom a ženou?

Mnoho ľudí si myslí, že nie. Veľa ľudí je presvedčených o tom, že či o týždeň alebo o niekoľko rokov, jeden z dvojice začne chcieť vždy niečo viac.Či sa to tak stalo aj u vás, zistíte podľa týchto 10 znakov.

Článok pokračuje pod videom ↓

Toto je teda 10 dôkazov toho, že niekomu, koho považujete za svojho kamaráta, ide v skutočnosti o vzťah s vami a nie priateľstvo.

#1 Pomoc

Ak mu zavoláte, je ochotný prísť okamžite, hoci aj o polnoci, len aby vám pomohol a podal pomocnú ruku. Či už ide o učenie alebo o nejaký technický problém, kedykoľvek je ochotný dať svoje plány bokom a prísť vám pomôcť.

#2 Darčeky

Rozmaznáva vás darčekmi? Ak vám na každé stretnutie prinesie čokoládu, o ktorej vie, že ju máte najradšej, alebo ak vám nechá domov poslať kvety – vraj len tak, pre radosť, pravdepodobne by naozaj nechcel zostať “len” kamarát.

pexels.com

#3 Nákupy

Samozrejme, aj medzi mužmi sa nájdu riadny shopaholici, no väčšina mužov nakupovanie z duše neznáša. Ak je kvôli vám ochotný trpieť nákupný maratón a ešte sa pritom snaží tváriť šťastne, je to viac-menej jasné.

#4 Hovorenie o problémoch

Priateľ, ktorý vás má rad, si vaše problém vypočuje, no zhodnotí ich vždy objektívne. Priateľ, ktorý vás miluje, si vaše problémy vypočuje takisto, no zásadne vždy sa postaví na vašu stranu.

#5 Priveľa pozornosti

Venujem vám akosi viac pozornosti, než vaši ostatní priatelia? Ak spraví všetko preto, aby s vami mohol stráviť čo najviac čas, môže to znamenať, že vás ľúbi.

pexels.com

#6 Ospravedlnenia

“Bežný” človek má väčšinou problém ospravedlniť sa, a to aj keď vie, že spravil chybu. Priateľ, ktorý vás tajne ľúbi, sa vám však ospravedlní vždy.

#7 Ako sa správa, keď je opitý

Viete, ako to je – človek, ktorý je opitý, býva spravidla aj mimoriadne úprimný. A vtedy sa k vám môže správať naozaj milšie, než “obyčajný” priateľ.

#8 Iné ženy

O iných ženách pred vami vôbec nehovorí, a vy viete, že sa so žiadnymi ani nestretáva. Ak sa ho spýtate prečo, jeho odpoveď bude s najväčšou pravdepodobnosťou vyhýbavá.

pexels.com

#9 Vadí mu váš súčasný partner

Ak práve nie ste single, cítite, že vášho súčasného partnera má evidentne v zuboch. Nikdy sa vám však k tomu otvorene neprizná.

#10 Superpamäť

Pamätá si aj veci, pri ktorých by ste predpokladali, že ich už naozaj dávno zabudol. Je to len dôkazom toho, že hltá každé vaše slovo a berie vás inak, než len ako priateľov.

Pozri aj: Toto by mal vedieť každý muž. Prečo ženy opúšťajú mužov, ktorých v skutočnosti milujú?

brightside
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov