Foto: MovieStillsDB

Čakali by ste to od tohto páru?

Koniec sitkomu Teória veľkého tresku mnohých divákov pred obrazovkami dojal k slzám. Zamysleli ste sa ale niekedy nad tým, ako mohli vyzerať životy obľúbených hrdinov po tom, ako Amy a Sheldon získali Nobelovu cenu? Seriál Malý Sheldon nenápadne priniesol náhľad do tejto fiktívnej budúcnosti, upozornil Screen Rant

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako určite viete, seriál Malý Sheldon (Young Sheldon) je prequelom populárneho sitkomu Teória veľkého tresku (The Big Bang Theory). Okrem toho, že na tento svet nadväzuje, niekedy prinesie aj odhalenia či doplňujúce informácie o obľúbených postavách. Niektoré z nich nájdete v našom článku o zvláštnych návykoch Sheldona, ktoré vysvetlil až seriál Malý Sheldon.

Foto: MovieStillsDB

Nenápadné odhalenie

Ak tento sitkom sledujete, pravdepodobne vám neušla zaujímavá informácia zo štvrtej série. Odhalila, že Amy a Sheldon mali neskôr syna, ktorému dali veľmi príznačné meno — Leonard. A vyzerá to, že tam to neskončilo.

Napriek tomu, že sa Sheldon v Teórii veľkého tresku nikdy neprezentoval ako niekto, kto túži po niekoľkých deťoch, v budúcnosti na neho čakalo niečo iné.

Foto: MovieStillsDB

Mali viac ako jedno dieťa

Ako uvádza Screen Rant, v šiestej sérii, konkrétne v 19. časti sa ukázalo, že dvojica napokon nemala iba jedno dieťa, ale viac. Odznie v nej, že staršieho Sheldona deti obviňujú, keď sa im niečo v živote nepodarí.

Z použitia množného čísla je teda zrejmé, že Amy a Sheldon mali viac detí. Či ich pomenovali rovnako tematicky ako už spomínaného Sheldona, zatiaľ nie je známe. Ak sa to niekedy v budúcnosti prezradí, na fanúšikov bude čakať ďalšie milé prekvapenie.

Uložiť článok

Najnovšie články