Foto: Photo by Duncan Shaffer on Unsplash

Spája v sebe anjela s diablom.

Často sa hovorí o tom, ako by mala “ideálna žena” vyzerať. Každý má, samozrejme, iné predstavy a požiadavky, isté však je, že žena s romantickým srdcom a hriešnou mysľou je to najlepšie, čo vás môže stretnúť. 

Článok pokračuje pod videom ↓

5 dôvodov, prečo je to tak, popísal portál I Heart Intelligence. 

#1 Vždy vám bude pripomínať, akým ste úžasným človekom

Tieto ženy milujú veľmi vášnivo, a vedia to dať aj poriadne najavo. Určite pri vás nebudú šetriť komplimentami. Všetky však budú myslieť maximálne úprimne. K mužovi, ktorého milujú, jednoducho vzhliadajú, a vždy mu to dajú patrične najavo. 

#2 Vie, ako vás dostať do kolien

Takáto žena je doslova “diva”, a vôbec sa tým netají. Vie to o sebe a nebojí sa svoje ženské zbrane využiť na to, aby vás nimi poriadne opantala. Nerobí to však preto, aby vami manipulovala, ale preto, aby vo vás prebudila tú najväčšiu vášeň a žiadostivosť. 

Photo by Yohann LIBOT on Unsplash

#3 Nikdy nepremárni príležitosť, ako vám ukázať svoju lásku

Jedno je isté – nikdy vás nikto nemiloval tak, ako vás bude milovať táto žena. A navyše vám to bude veľmi rada dávať najavo. Ak teda máte radi prejavy lásky – či už fyzické, slovné alebo emocionálne, v takomto vzťahu dostanete presne to, po čom túžite. 

#4 Vie, ako udržať vo vzťahu balans

Vo vzťahu s takouto ženou vám nebude chýbať vôbec nič. Dá vám jednoducho všetko, čo vo vzťahu mať chcete a potrebujete. Bude nielen vašou najlepšou priateľkou, ale aj tou najlepšou milenkou. 

#5 Budete pri nej zažívať množstvo romantiky

O romantické nápady pri nej určite nebudete mať núdzu. Často vás prekvapí hoci len nejakou drobnosťou, ktorá však bude mať veľký význam v tom, že budete vedieť, že na vás neustále myslí, a chce vám robiť radosť. 

iheartintelligence
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov