Foto: pexels.com

Tiež ste si ju obľúbili?

Žltá sa stala v poslednom období skutočným hitom. Niet sa však čo čudovať, je svieža, energická a už len pohľad na ňu dobíja energiou. Ak patrí k vašim najobľúbenejším farbám, prezrádza to o vás týchto 6 vecí. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Zosumarizoval ich portál Brightside.

#1 Radi sa učíte nové veci 

Milujete ten pocit, keď sa naučíte niečo nové, a svoje nadobudnuté znalosti potom radi zdieľate s ostatnými. Jednoducho ste radi v spoločnosti inteligentných ľudí, s ktorými sa máte o čom porozprávať. 

#2 Ste pozitívnym človekom

Samozrejme, že ani váš život nie je dokonalý, a máte nejaké problémy – tak, ako každý jeden človek na tomto svete. Vy ste však napriek tomu neuveriteľne pozitívnym človekom a pohár sa vždy snažíte vidieť poloplný, nie poloprázdny. 

#3 Ľudia majú radi vašu spoločnosť

Vždy ich totiž dokážete dobiť pozitívnou energiou a srší z vás spokojnosť a šťastie – a to aj bez toho, aby ste sa o to akokoľvek snažili. Ľudia preto doslova vyhľadávajú vašu spoločnosť, vaša energia je totiž “nákazlivá”. 

Autor fotky: Dương Nhân na Pexels

#4 Ste komunikatívny typ človeka

Samozrejme, že aj vás občas potrápi hanblivosť, no nedovolíte jej, aby bola prekážkou pri komunikácii s inými ľuďmi. S každým si dokážete nájsť spoločnú reč a nerobí vám problém nájsť si nových priateľov či dať sa do komunikácie s niekým, koho vidíte po prvýkrát. 

#5 Ste dynamický, no opatrný

Nemáte radi “spomalenosť”, všetko, čo robíte, musí mať svižné tempo. To však neznamená, že robíte unáhlené závery. Ste opatrný, no jednoducho nepotrebujete mesiace na to, aby ste niečo analyzovali z každej strany. 

#6 Máte radi zábavu

Neznamená to, že ste nejakým “klaunom”, ktorý každého zabáva, zábavu však milujete a rovnako tak ľudia milujú váš prirodzený a nesilený zmysel pre humor. Jednoducho vás baví žiť život, ktorý si užívate naplno. 

brightside
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov