Foto: Photo by Ivandrei Pretorius from Pexels

Charakteristiky ľudí na základe znamenia bývajú až desivo presné…

Na horoskopy veriť nemusíte, no možno ste si už všimli, že charakteristiky osobnosti na základe znamenia zvyknú byť naozaj veľmi presné. Nevedno, prečo to tak je (resp. určite vám na to neodpovieme my), no niekedy to môžete využiť vo svoj prospech.

Článok pokračuje pod videom ↓

Napríklad v prípadoch, keď s niekým vstupujete do vzťahu. Portál Thought Catalog priniesol zoznam 10 vecí, ktoré by ste mali vedieť o Kozorožcoch, ak práve s jedným z nich začínate chodiť. 

#1 Kozorožci sú v niektorých veciach veľmi racionálni. Ak ste “voľnomyšlienkar”, ktorý si myslí, že zbierkou svojich kryštálov či malieb prinesie svetu mier, ich rešpekt si nezískate. Ukážte si však Kozorožcovi skutočný úspech, zrelosť a emocionálnu inteligenciu a získate si ho okamžite. 

#2 Kariéra a peniaze. Niekomu to znie možno zle, no Kozorožcovi na týchto veciach naozaj záleží a sú preňho dôležité. 

#3 Nikdy sa Kozorožca nesnažte zahanbiť, na svojom imidži a reputácii si každý jeden veľmi potrpí. Vziať ho na prvé rande do karaoke baru či snaha zosmiešniť ho preto určite nie je tou správnou cestou. 

#4 Buďte pripravení na okruh ľudí, v akom sa Kozorožec pohybuje. Obklopuje sa totiž len tými najlepšími.

#5 Kozoržci majú radi isté druhy zábavy, no sú to vážni ľudia. Buďte za to ale vďační, znamená to totižto aj to, že vážne budú brať aj váš vzťah a dokážu si z neho spraviť prioritu. 

Photo by Ivandrei Pretorius from Pexels

#6 Sú to veľmi inteligentní ľudia a inteligenciu si vážia aj na druhých. Nehrajte sa pred nimi preto na hlúpych – tento druh humoru naozaj nemajú radi. Radšej im ukážte, čo všetko viete. 

#7 Dôležitá vec – zapamätajte si, že nikto iný nemá tak vysoké štandardy a očakávania, ako Kozorožec. 

#8 Keď vás vpustia do svojho úzkeho okruhu ľudí, máte vyhraté. Kozorožec dokáže milovať naozaj nekonečnou a oddanou láskou. Ľudia narodení v tomto znamení sú tiež veľmi lojálni, oddaní a navždy vás budú chrániť. 

#9 Kozoržci majú radi luxus a pekné veci. Ak na nich chcete zapôsobiť, vyberte sa s nimi na rande napríklad do nejakej peknej reštaurácie či do galérie. 

#10 Kozoržci pôsobia veľmi sebavedomo, no napriek tomu pri sebe potrebujú partnera, ktorý ich bude upokojovať, podporovať, chrániť ich tajomstvá a hlavne pre nich bude rovnocenný. 

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov