Foto: Photo by Mark Rz from Pexels

Dôvodov môže byť viac.

Nie každý muž hovorí „ľúbi ťa” tak často, ako by to jeho partnerka chcela či potrebovala. Ak sa tak nedeje, ženy prirodzene začínajú pochybovať o tom, či ich partner naozaj ľúbi, a či má vôbec zmysel v takomto vzťahu pokračovať.

Článok pokračuje pod videom ↓

Pravdou je, že ak muž randí iba s vami a zdieľa s vami svoj čas, niečo k vám pravdepodobne cíti. Ak ale nehovorí “ľúbim ťa”, môže na to mať hneď niekoľko dôvodov. Tri najčastejšie z nich popísal portál Your Tango. 

#1 Nie je pripravený

Prvým možným dôvodom je to, že slová “ľúbim ťa” si spája s nejakými očakávaniami, ktoré ešte nie je pripravený naplniť. Očakávania sú však pre mnoho vzťahov priam smrteľnou hrozbou, pretože nahrádzajú otvorenú komunikáciu nevyslovenými predpokladmi. V tomto prípade je preto najlepšie o všetko sa úplne otvorene porozprávať a zistiť, na čom ste. 

Photo by samer daboul from Pexels

#2 Má pochybnosti o sebe

Tento prípad sa od toho prvého líši v tom, že tu muž nepochybuje o vzťahu, ale o sebe. Čím čestnejší totiž muž je, tým dôležitejšie je preňho naplniť svoju definíciu toho, čo “ľúbim ťa” vyjadruje a znamená. Ak to preňho predstavuje nejaké činy, pri ktorých sa obáva toho, ako by ste reagovali, možno to nehovorí preto. Skúste sa preto porozprávať o tom, ako vníma a vidí definíciu lásky on. 

#3 Pretože jednoducho neľúbi

Žiaľ, deje sa aj toto. Váš partner vám tie krásne slová nehovorí možno práve preto, že vás jednoducho neľúbi. V takomto prípade samozrejme nie je nad čím uvažovať, z takéhoto vzťahu je najlepšie čo najskôr odísť. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov