Muži niekedy stavia na tú nesprávnu kartu…

Obľúbený portál Reddit sa žien spýtal jednu veľmi jednoduchú, no zato veľmi zásadnú otázku. Tá znela, ktoré veci na mužoch neznášajú – a to napriek tomu, že samotní muži si myslia, že ich robia príťažlivejšími. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Toto sú odpovede, ktoré získali tisíce lajkov, takže niečo na nich určite bude.

#1 Poukazovanie na solventnosť

Ak dobre zarábate, je to skvelé a určite máte právo byť na seba hrdý. Upozorňovať na to každých 5 minút je však dosť “cez čiaru”.

#2 Priveľa parfumu

Všetkého veľa škodí a parfum naozaj nie je výnimkou – nech je akokoľvek dobrý. Sprcha a odporúčané 3 “šplechnutia” naozaj stačia.

#3 Klamstvá

Klamanie o svojom veku, o práci, o rodine, o priateľoch či o predošlých vzťahoch. Neponižujte sa. Na všetko sa aj tak raz príde a budete za hlupákov bez štipky sebavedomia.

#4 Drzosť

Tu platí zásada, že tak, ako sa muž správa k personálu napríklad v reštaurácii, sa bude správať ku svojej manželke. Ak je drzý a má potrebu dávať najavo svoju nadradenosť, utečte, kým je čas.

pexels.com

#5 Barytón

Prirodzene hlboký hlas je na mužoch sexy, no verte či nie, niektorí muži sa ho snažia predstierať. A to sexy naozaj nie je.

#6 Agresivita

Veľa mužov si myslí, že ženy priťahuje, ak sú agresívni alebo ak sa s niekým pobijú. Pravda je však taká, že každá inteligentná a zrelá žena si myslí, že muž, ktorý sa bije, patrí akurát tak do ústavu pre nedoliečených adolescentov.

#7 Nahé fotky

Niektorí muži si z nejakého dodnes nepochopeného dôvodu myslia, že ženy tešia fotky ich prirodzenia. Netešia. Naozaj nie. Ak máte viac ako 15 rokov, ani to neskúšajte.

#8 Predvádzanie sa na aute

A opäť niečo pre adolescentov. Ak chcete zbaliť susedovie dcéru, ktorá včera oslávila 16. narodeniny, pokojne si to okno stiahnite, ruku vystrčte von, vypeckujte rádio a premávajte sa po dedine 30-tkou. Alebo 100-vkou. V inom prípade sa tomu naozaj vyhnite.

pexels.com

#9 Skrývanie plešiny

Zasmiali ste sa? Pravdou však je, že tento problém trápi mnohých mužov veľakrát už aj pred 30-tkou. Nemáte sa však prečo hanbiť, mnohé ženy považujú plešinu, rovnako ako šediny, za sexy. Určite sa ale vyhnite jej skrývaniu príčeskom či mimoriadne zvláštnymi účesmi.

#10 Večný kritik žien

Takýto muž si myslí, že všetko vo svete je čisto mužská záležitosť, teda okrem varenia a upratovania. A nehanbí sa o tom hovoriť ani pred ženami.

Pozri aj: Prečítal som desiatky článkov o tom, ako zbaliť ženu. Toto je 15 najdôležitejších vecí, ktoré musíte začať robiť

indy100
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov