Foto: Image by Free-Photos from Pixabay

Sú vlastne úplne nepodstatné a len vás zbytočne vydesia. Za málo.

Ak máte radi zvláštne informácie, ktoré sú svojím spôsobom creepy či desivé, pri nasledovných faktoch si určite prídete na svoje. O tie najčudnejšie z najčudnejších sa so svojimi čitateľmi podelil portál Thought Catalog. 

Článok pokračuje pod videom ↓

#1 Koncom 19. storočia existoval sériový vrah a kanibal menom Albert Fish. Typické preňho bolo to, že jedol malé deti, a následne posielal ich rodičom listy, kde opisoval, ako chutili. 

#2 Práve v tejto chvíli, kedy čítate tieto riadky, sa na vašej pokožke nachádzajú tisícky mikroorganizmov. 

#3 Na niektorých miestach sveta ľudia na dark webe predávajú a kupujú malé deti ako sexuálne hračky. 

#4 V roku 2003 zomrela vo svojom apartmáne žena menom Joyce Vincent. 3 roky o jej smrti nikto nevedel, našli ju náhodne policajti až na základe neznesiteľného zápachu, ktorý jej susedia ignorovali. Len si predstavte, aké to musí byť žiť život, v ktorom si 3 roky nikto nevšimne vašu smrť. 

Image by José Gracia from Pixabay

#5 Niektoré nádory môžu mať chlpy, či dokonca vlasy alebo nechty. 

#6 Vezmite 12 hárkov kancelárskeho papiera s pokúste sa ich roztrhnúť. Ak sa vám to podarí, podarilo by sa vám roztrhnúť aj ľudské ucho. 

#7 300 najbohatších ľudí na svete má vyšší majetok, ako najchudobnejšie 3 miliardy ľudí.

#8 Nie tak dávno vyčíňal vo svete sériový vrah, ktorý považoval odomknuté dvere za pozvánku, a tým aj ospravedlňoval svoje ohavné a brutálne vraždy. Nezabudnite si v noci zamknúť dvere. 

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov