Foto: Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

Aj taká bežná vec ako kýchanie toho o nás dokáže prezradiť veľa.

Ako kýchate vy? Vystrašíte tým všetkých navôkol, alebo naopak, snažíte sa svoje kýchnutie zadržať, ako je to len možné? Nech je to už akokoľvek, prečítajte si, čo všetko to o vás prezrádza…

Článok pokračuje pod videom ↓

5 typov kýchnutí rozobral portál Brightside. 

#1 Extrémne hlasné kýchanie

Žiaľ, je veľmi bežné. O týchto ľuďoch by sa dalo povedať, že kýchanie si doslova užívajú, a vôbec sa za to, aké je hlasné, nehanbia. Zväčša preto ide o ľudí, ktorí sú veľmi sebavedomí a asertívni a cítia sa komfortne v akejkoľvek situácii.

#2 Tiché kýchanie

Protipólom k prvej skupine sú ľudia, ktorí sa snažia kýchnuť si tak potichu, ako je to len možné.Takíto ľudia sú síce veľmi plachí, no zároveň si veľmi dobre uvedomujú, čo je a čo nie je spoločensky prijateľné. Až príliš však niekedy dbajú na to, čo si o nich myslia druhí. 

Photo by Brandon Nickerson from Pexels

#3 Viacnásobné kýchnutie

Tento “zvyk” dokáže mnohých ľudí poriadne vytočiť. Jednoduchšie by bolo vyfúkať si nos, no niektorí ľudia to jednoducho nespravia, a tak si kýchnu niekoľkokrát za sebou. Problémom však väčšinou je to, že majú veľmi nízke sebavedomie, a fúkanie nosa na verejnosti im robí problém. 

#4 Kýchanie kvôli chorobe

Ak je niekto na verejnosti a je evidentne chorý, kýchanie je spôsobom, akým svoje ochorenie rozširuje – čo je predovšetkým v tomto období veľmi nebezpečné. Väčšinou tak ide o egoistických ľudí, ktorým jednoducho na iných nezáleží. 

#5 Ľudia, ktorí sa snažia kýchnutie zadržať

Týmto ľuďom zas až prehnane záleží na tom, čo si o nich myslia druhí. Kýchanie sa preto neustále snažia maskovať či úplne zadržiavať – aj keď je to niečo úplne normálne.

brightside 
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov