Ľudia sa v manželstve veľakrát menia…

Kto to už zažil, vie, kto to nezažil, toho to ešte len čaká. Manželstvo je veľmi magickým zväzkom, ktorí mnohých ľudí zmení na nepoznanie. Sľub večnosti pre niektorých nie je romantickým gestom, ale signálom, že to “zviera” v sebe už ďalej nemusia skrývať a konečne môžu ukázať svoju pravú tvár. Už sú predsa “za vodou”… 

Článok pokračuje pod videom ↓

Našťastie však existujú varovné signály, ktoré vás upozornia na to, že manželstvo je to posledné, na čo by ste mali pomýšľať. Ak totiž u svojho partnera spozorujete týchto 8 znamení, je to dôkazom toho, že síce možno je dobrým priateľom, no bol by hrozným manželom.

Myslí si, že žena je jeho majetkom

Spočiatku vám jeho žiarlivosť možno prišla rozkošná, no verte, že v manželstve by sa to len stupňovalo. Vy by ste si bez jeho hysterických výstupov nemohli vyjsť ani s kamarátkou na kávu, zatiaľčo on môže všetko a svoje falošné úsmevy by iným ženám rozdával na počkanie.

Je úplne nesamostatný

Ak si nedokáže pripraviť ani párky či praženicu, vedzte, že niečo nie je v poriadku. Nechceli by ste predsa doma chovať malé dieťa prezlečené za dospelého muža…

pexels.com

Myslí si, že rozhoduje o vašom tehotenstve

Má presný plán, kedy otehotniete, pričom ho vôbec nezaujíma váš názor. Na túto tému odmieta akúkoľvek diskusiu a myslí si, že je pánom celej situácie.

Núti vás stretávať sa s ľuďmi, ktorí vám nesadli

Či už je to niekto z jeho rodiny alebo z jeho priateľov, zastáva názor, že ak ich má rád on, určite si ich obľúbite aj vy. Nechce prijať, že sa to nikdy nestane a núti vás stretávať sa s ľuďmi, ktorých by ste najradšej už nikdy nevideli.

Obaja máte od svadby iné očakávania

Preňho je to len poistka vzťahu, po uzavretí ktorej si bude môcť robiť, čo sa mu zachce. Pre vás je to však romantické gesto a posunutie vzťahu na ďalšiu úroveň. Ak vaše predstavy nie sú rovnaké, určite do toho nechoďte. Ušetríte tak veľa času, energie a v neposlednom rade i peňazí.

Photo by Parker Whitson on Unsplash

Je finančne nesebestačný

Samozrejme, ak sa jeden z vás ocitne vo finančných problémoch, ten druhý by mu mal pomôcť. Ak však v jeho prípade finančné problémy nie sú výnimočnou situáciu ale konštantným stavom, vedzte, že by ste si narobili mnoho problémov a pripravili by ste sa o naozaj veľa vecí.

Je neúprimný

Klamal, klame a klamať bude. Aby ste ochránili samú seba od bolesti, jeho početné lži označujete za “nevinné” či “milosrdné” klamstvá. Žiadna lož ale nie je ani nevinná, ani milosrdná. Ak je raz niekto klamárom, klamárom aj ostane. Potrebujete si to sobášom komplikovať?

V ničom vás neposúva ďalej

Partneri by sa mali navzájom inšpirovať a ťahať sa vpred. Dáva vám váš partner niečo aj po intelektuálnej stránke? Motivuje vás, inšpiruje vás? Alebo vás motivuje len k hľadaniu ďalšej práce, aby ste mohli splatiť jeho dlhy? Ak vás nijakým spôsobom a v ničom neposúva vpred, vedzte, že časom by to bolo len a len horšie.

Pozri aj: Toto je 7 dôvodov, pre ktoré mnohé ženy uprednostňujú vzťahy so staršími mužmi

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov