Pozorujete ich na sebe?

O detoxikácii tela sa toho všade píše veľa, o to menej sa toho už však hovorí o detoxikácii duše – a to napriek tomu, že je minimálne rovnako dôležitá. Ak na sebe spozorujete týchto 8 znamení, vedzte, že je najvyšší čas na to, aby ste sa zastavili a vo svojom živote zmenili nejaké veci. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Týchto 8 znamení vám hovorí, že vaša duša si žiada okamžitú detoxikáciu.

#1 Svojimi slovami zraňujete iných ľudí

Nech už poviete čokoľvek, je viac než pravdepodobné, že to bude niečo negatívne, nejaká urážka alebo akási uštipačná poznámka. Vaše slová bolia a neuvedomujete si, ako ľudí zraňujú.

#2 Sociálne siete sú vaším novým domovom

Nečerpáte na nich však inšpiráciu, slúžia vám len na to, aby ste sa prostredníctvom nich porovnávali s inými. Ak má niekto viac lajkov, viac followerov alebo ak bol na lepšej dovolenke, jednoducho ho budete mať v zuboch.

Photo by Becca Tapert on Unsplash

#3 Ľudia sa vám začali vyhýbať

Niekedy vám priatelia zavolali alebo napísali s tým, či by ste sa nemohli stretnúť, no už dlhší čas ste žiaden takýto telefonát alebo správu neobdržali. Ľudia sa vo vašej prítomnosti jednoducho prestali cítiť dobre.

#4 Necítite žiadne pozitívne emócie

Radosť, prajnosť či motivácia – toto všetko z vás vyprchalo. Cítite len hnev, závisť a podráždenosť, no najhoršie je, že si to ani nechcete priznať.

#5 Štve vás šťastie druhých

Miesto toho, aby ste sa tešili z úspechov a zo šťastia druhých, vyslovene vás zožiera. Ste mrzutí, ak sa niekomu darí lepšie ako vám a takýchto ľudí sa snažíte nasilu ponížiť. Škodíte tým však len sami sebe…

Photo by Ayo Ogunseinde on Unsplash

#6 Vnímate sa ako obeť

Myslíte si, že vy ste tou osobou, ktorej krivdí celý svet. Vidíte len všetko to nešťastie a neprávo, ktoré sa na vás sype. Čudovali by ste sa, čo by ste uvideli, keby ste sa na veci pozrel z iného uhla pohľadu.

#7 Tešíte sa z nešťastia druhých

Škodoradosť sa stala vaším druhým menom. Ak niekomu niečo nevyjde, pristihnete sa pri tom, ako vás to teší, lebo zrazu ste lepší ako on/a.

#8 Nespíte dobre

Vaša myseľ beží ako o preteky nielen cez deň, ale aj v noci. Všetka tá nahromadená negativita vám nedá spávať a ráno sa veľakrát budíte ešte viac unavení, ako večer, keď ste si líhali.

Pozri aj: Rovnica šťastia: Toto si prečítajte v najhorších momentoch svojho života a osvojte si metódu, ktorá vás zo smútku kedykoľvek vyslobodí

themindsjournal
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov