Marilyn Manson počas jedného z vystúpení. Foto: TASR/AP

Nie je to tak dávno, čo hudobník čelil obvineniam z týrania a zneužívania najmenej 5 žien. Tentoraz je obvinený z toho, že ženy zamykal do zvukotesnej miestnosti.

Spevák Marilyn Manson, vlastným menom Brian Hugh Warner, sa radí medzi kontroverzné osobnosti šoubiznisu. Nedávno sa začali objavovať na jeho adresu obvinenia, ktoré nemožno len tak prehliadať. Ženy mal týrať, zneužívať a dávať im drogy, počas koncertu dokonca opľul kameramanku. Najnovšie obvinenia hovoria, že Manson ženy zamykal do zvukotesnej miestnosti „pre zlé dievčatá“.

Do zvukotesnej miestnosti ju mal zamykať aj na niekoľko hodín

Priehľadná zvukotesná miestnosť zabudovaná v dome mala slúžiť ako vokálna kabína, spevák Marilyn Manson ju však údajne využíval ako izbu „pre zlé dievčatá“.  Ako píše portál LAD Bible, muzikant mal do nej zamykať ženy, ktoré chcel takýmto spôsobom potrestať. Manson o miestnosti otvorene hovoril aj počas rozhovorov, netajil, na aké účely kabínu v skutočnosti využíva. „Ak je niekto zlý, môžem ho v nej zamknúť, je zvukotesná,“ vyjadril sa počas jedného z rozhovorov v roku 2012.

Foto: TASR/ Markus Schreiber

Žalobu za sexuálne napadnutie na Mansona podala aj Ashley Morgan Smithline. Tá tvrdí, že spevák ju proti jej vôli zamykal v miestnosti, ktorá nebola väčšia ako kabínka na prezliekanie v bežnom obchode. Neraz v nej bola nútená ostať aj 4 hodiny. Pre portál Rolling Stone sa vyjadrila, že spočiatku to znelo vzrušujúco. Čoskoro sa však z toho stal krutý trest. Aj keď kričala, nikto ju nemohol počuť.

Manson akékoľvek obvinenia naďalej popiera

Čím viac sa bránila, tým viac si to Manson užíval. Postupne sa brániť prestala, aby mu nedopriala potešenie. Ak ju v miestnosti zamkol, jednoducho sa v myšlienkach preniesla inam. Tu však obvinenia nekončia. Steny spevákovho bytu boli údajne pokryté krvou, svastikami a výstrižkami z magazínov s pornografiou. Nad posteľou mal mať nápis „AIDS“.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Marilyn Manson (@marilynmanson)

Manson a jeho právnici akékoľvek obvinenia aj naďalej popierajú a tvrdia, že z jeho strany nikdy k sexuálnemu napadnutiu nedošlo, a ani nikoho netýral. V septembri súd zamietol žalobu ženy, ktorá tvrdila, že ju Manson znásilnil. Ešte vo februári spevák prostredníctvom Instagramu priznal, že jeho umenie a životný štýl sú magnetom na kontroverziu. Dodal však, že obvinenia, ktoré na jeho hlavu padajú, sú len strašným prekrútením reality.

Uložiť článok

Najnovšie články