Autor fotky: George Milton na Pexels

Ste starou dušou?

Máte pocit, že mentálne ste oveľa starší, a že máte viac rozumu ako vaši rovesníci? Nebaví vás chodiť na párty a radšej si doma prečítate nejakú dobrú knihu? Cítite, že vnútorne ste už vyzreli? Ak ste sa v týchto riadkoch našli, možno ste aj vy “starou dušou”. Prečo ale majú títo ľudia taký problém pri hľadaní lásky?

Článok pokračuje pod videom ↓

Dôvodov je hneď viacero. Popísal ich portál Thought Catalog. 

#1 Sú hyperintuitívni

Intuícia je skvelou vecou, no ako sa hovorí, všetkého veľa škodí. Inak to nie je ani v tomto prípade. Hyperintuitívni ľudia sa totiž neustále o niečo obávajú a strachujú, čo môže množstvo vzťahov zneškodniť. 

#2 Často lipnú na karmickom partnerovi

Karmický partner je človekom, s ktorým síce zažijete to najintenzívnejšie spojenie, no väčšinou spolu nezostanete. Staré duše ale už po takomto spojení veľakrát nedokážu nadviazať iný vzťah.

#3 Často sa na lásku nedokážu sústrediť

Niekedy totiž cítia, že zmysel ich života je “vyšší” a musia sa venovať niečomu inému. Na lásku im potom nezostáva ani čas, ani energia. 

#4 Sú veľmi nároční

Pokiaľ stará duša nenájde svojho karmického partnera alebo spojenie, ktoré nazývame “twin flames”, radšej bude single. 

#5 Vo vzťahu toho potrebujú cítiť viac

Vášeň im nestačí, pri svojej polovičke potrebujú cítiť aj absolútnu kompatibilitu. V jednej osobe jednoducho potrebujú nájsť toho najlepšieho partnera, milenca i priateľa. 

Autor fotky: cottonbro na Pexels

#6 Robí im problém spoznávať nových ľudí

Nie sú nejakými “lovcami”, ktorí by chodili do barov len s úmyslom niekoho si nájsť. Uprednostňujú iné miesta, kde ale nadväzovanie nových známostí až také bežné nie je. 

#7 Priťahujú ľudí, ktorí potrebujú pomoc, nie lásku

Títo ľudia sú prirodzenými “liečiteľmi”, ktorí dokážu ozdraviť ubolenú dušu. To ale často vycítia tí najnesprávnejší ľudia a využijú ich. 

#8 Nemajú radi moderné “hry”

Veci typu o koľko hodín máte odpísať a koľko minút si nechávať medzi odpoveďami, idú úplne mimo nich. Tieto vzťahové hry nie sú ničím pre nich. 

#9 Majú za sebou ťažkú minulosť

Starou dušou sa mohli stať aj pre nejaký veľmi traumatizujúci zážitok z ich minulosti. Aj keď už všetko môže byť v poriadku, tieto veci sa často môžu do nových vzťahov reflektovať neželaným spôsobom. 

#10 Strach cítia rovnako intenzívne ako lásku

Dokážu milovať s obrovskou hĺbkou, s tým ale prichádza aj neprimeraný strach o to, že ich polovička ich zradí alebo sklame. 

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov