Čoraz viac sa život presúva z reality so sveta internetu.

Okrem toho, že si cez internet neraz objednávame jedlo, oblečenie, vybavujeme maily či iné povinnosti, neraz natrafíte na skutočne bizarné ponuky. A zdá sa, že čím je niečo zvláštnejšie, tým si to u ľudí získa väčší úspech. Veď od davu sa predsa treba niečím odlíšiť…

Článok pokračuje pod videom ↓

Človek, ktorý vám bude v práci utierať slzy

A nie hocijaký človek, ale svoje služby ponúka údajne mimoriadne atraktívny muž, ktorého si na základe fotografie môžete sami vybrať. Okrem toho si môžete vybrať, či chcete zlého chlapca alebo takého, ktorý vám napríklad zaspieva serenádu. Priznajte, kto už nemal občas chuť v práci si poriadne poplakať? Niektorým to však hrdosť nedovolí. V takom prípade vám utierač sĺz pustí video, ktoré by vás malo zaručene rozplakať. Celá táto procedúra má na ľudí údajne nevídaný terapeutický účinok. Ak pracujete z domu, príde za vami vaša „objednávka“ domov.

pixabay.com

Modelka, ktorá vás naučí po mandarínsky

Prečo by ste si platili obyčajný jazykový kurz, keď vás môže učiť modelka? Presne to si myslí aj zakladateľ takejto metódy učenia, ktorý tvrdí, že bežné učenie je zastrašujúce, kým modelka vás rýchlym a efektívnym spôsobom naučí oveľa viac. Ak by vás trápili nejaké predsudky, učiteľky sú starostlivo vyberané nie len na základe vzhľadu, ale aj vedomostí. Samozrejme, modelka nepríde ku vám domov. Učenie prebieha prostredníctvom videí na internete. Zvláštne je, že počas jedného videa sa údajne naučíte len tri nové slová.

Rozchodový obchod

Táto novinka vám poslúži v prípade, ak sa nechcete zaoberať rozchodom s vlastnou polovičkou. Zamestnanec obchodu to urobí za vás prostredníctvom mailu alebo správy. Za správu so 100 slovami si zaplatíte 10 dolárov, za list 20 a rozchod minútovým telefonátom vás vyjde na 29 dolárov.

Mama na prenájom

Mama hotel je luxus, ktorý si užívame len do istého veku, kým sa neosamostatníme. Niektorí sa však neosamostatnia nikdy. V takom prípade si môžu prenajať mamu, ktorá im bude za nemalú sumu na hodinu k dispozícii. Len za písanie si s ňou zaplatíte až 20 dolárov. Ak však chcete, zaštopká vám ponožky, dá materinskú radu do života, či napečie koláč. Varuje však, že nie je vaša kamarátka ani slúžka.

unsplash.com

Chceli by ste trpaslíka?

Žijete v Montreale a chystáte práve rozlúčku so slobodou? Najmite si trpaslíkov. Pobavia vás oveľa lepšie, ako striptéri a dokonca vám naservírujú aj drink. Nevyjde vás to však lacno, za dve hodiny zábavy žiadajú aj 500 dolárov. Samozrejme v Montrealy myslia aj na mužov a ak chcú na rozlúčke so slobodou pár žien, majú možnosť zaplatiť si sedem chodov podávaných na nahej žene. Dokonca vám ochotne poskytnú aj nejakú tú omamnú látku.

Sliepky na čerstvé vajíčka

Chceli by ste domáce zvieratko, bojíte sa však záväzkov? Táto firma vám poskytuje možnosť prenajať si sliepku, sledovať, ako sa vyvíja a rastie a ako benefit budete mať doma aj prísun čerstvých vajíčok. Pozor, na to, aby ste sa rozhodli, či si sliepku chcete nechať alebo ju vrátite, máte čas 6 týždňov. K zvieratku dokonca dostanete aj manuál s presným postupom, ako sa o neho čo najlepšie postarať.

pixabay.com

Neviditeľný partner

Na jednej strane sa na vzťah necítite, na druhej na vás však spoločnosť neustále vyvíja nátlak. Táto spoločnosť to vyriešila svojsky a vy si jednoducho môžete neviditeľného partnera prenajať – alebo sa ním dokonca aj stať. Na internete si vyberiete pohlavie, vek, fotografiu a navolíte osobnosť. Dopíšete príbeh o tom, ako ste sa spoznali a nereálny partner je na svete.

Objímacia party

Človek jednoducho potrebuje ľudský kontakt a táto spoločnosť profituje práve z toho, že ho neraz máme nedostatok. Každý večierok sa odohráva pod vedením certifikovanej osoby, ktorá okrem iného pomáha rozvíjať aj komunikačné zručnosti. Večierky sú také populárne, že sa organizujú už po celom svete. Musíme vás však varovať, že nejde o nič so sexuálnym podtónom, ale o úžitok z obyčajného ľudského dotyku.

pixabay.com

Zemiaky

Listy už dávno vyšli z módy a správy posiela dnes každý, buďte originálni a pošlite zemiak. Na zemiaku môžete poslať čokoľvek, od niekoľkých slov až po vlastný portrét. Aby to bolo ešte lepšie, na zásielke nie je žiadna spätná adresa, váš zemiakový odkaz teda môže byť anonymný či už ide o vyznanie lásky alebo o príkaz na vysťahovanie.

S akou najzvláštnejšou službou ste sa na internete streli vy?

Pozri aj: Nebudete tomu chcieť uveriť. Toto je 10+ najbizarnejších vecí, ktoré sa našli v útrobách ľudského tela

listverse
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov