Foto: TripAdvisor / Profimedia

Renomé slávneho kuchára nie je v Londýne práve najlepšie.

Aj keď okolo tureckého kuchára Nusreta Gokceho už nie je taký ošiaľ ako kedysi, jeho podniky stále lákajú tisíce ľudí po celom svete. Má ísť o extravagantnú gastronómiu, pričom z londýnskej pobočky prichádzajú väčšinou len negatívne recenzie. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Téme kuchára Gokceho, ktorý sa pred rokmi preslávil virálnym sypaním soli, sa médiá venujú pomerne často. Ide o muža s výstredným správaním, ktorý vlastní niekoľko pobočiek po celom svete. Hrdí sa tým, že ponúka luxusný zážitok z jeho steakov, rôznych iných mias či pochutín, ktoré servíruje školený personál v príjemnom prostredí.

Foto: Profimedia

Nevedno, koľko z toho je naozaj pravda, pretože z londýnskej pobočky sa šíria v drvivej väčšine prípadov len negatívne ohlasy. Ľudia sa sťažujú na neochotný a arogantný personál, iní zas opisujú jedlo ako zbytočne predražené.

Jedlé zlato nemá cenu

Najnovšie sa na stránke TripAdvisor vyjadril zákazník, ktorý nielenže nebol spokojný s kvalitou a cenou, ale ešte si neodpustil aj poznámku k zlatu. Salt Bae sa vo svojich podnikoch totiž unáša veľkou vlnou extravagancie a okázalosti, o čom svedčí aj možnosť konzumovať steaky a mäsá obalené v jedlom zlate. Cena týchto pokrmov je tak vyššia.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

„Ak chcete minúť tisícku za slabý servis a mäso, ktoré je obalené v zlate z Wallmartu v cene 3 dolárov, potom je toto miesto pre vás,“ napísal jeden z hostí londýnskej pobočky. Salt Bae má v Londýne podnik, ktorý dlhodobo patrí k najhoršie hodnoteným miestam tejto britskej metropoly, keďže z celkového počtu cez 15 800 reštaurácii má aktuálne 15 434. pozíciu.

Uložiť článok

Najnovšie články