Dovolenka zvyčajne signalizuje niekoľko magických dní v roku, keď povinnosti a viaceré osobné obmedzovania vrátane míňania peňazí, idú bokom. S utrácaním budgetu majú určite skúsenosť aj tí, ktorí navštívili ostrov Mykonos a podnik, ktorý už roky niekoľkými spôsobmi okráda turistov o obrovské čiastky peňazí, píše Dromedar.
O reštaurácii a plážovom klube DK Oyster sme písali už aj v minulosti. V roku 2019 sa objavila správa o tom, ako partička turistov zaplatila za kalamáre, pár pív, šalát a džús niečo cez 830 eur. To nie je zďaleka všetko. Počas minulej dovolenkovej sezóny vyšiel na povrch prípad dvoch Američaniek, ktorým za dva drinky a predjedlo naúčtovali 600 eur.
Pokračujú vo svojom biznise
Na reštauráciu sa aj vďaka týmto správam vrhla obrovská vlna kritiky a negatívnych recenzií. Napriek tomu, nevedno prečo, podnik získal v rokoch 2020 aj 2021 v rámci hodnotenia prípravy morských plodov prestížne ocenenie.

Populárny web TripAdvisor však ukazuje pravú tvár podniku. Z celkovo 1 774 recenzií je až 850 z nich zlých, respektíve otrasných. Najnovšia recenzia prišla pred 3 dňami od užívateľa Pedro C, ktorý napísal: „Vyhnite sa tomuto miestu. Táto reštaurácia zničila našu dovolenku na Mykonose. Podvedú vás a predražia vám jedlo a nápoje. Jedlo je nízkej kvality a absurdne predražené. Vyhnite sa, prosím, tomuto miestu. Len som prekvapený, ako môžu zostať otvorení po podvodoch a krádeži toľkých turistov.“
Pivo za 35 eur, za jedlo s drinkom zaplatil 135 eur
DK Oyster robí svoje triky pomerne prefíkane. Napríklad, v tejto dovolenkovej sezóne oklamali aj pána Richarda z USA. Ten si dal chobotnicu, pri ktorej stála cena 19 eur, čo mu prišlo mierne predražené, ale na Mykonos údajne fajn suma. Zaplatil však cez 80 eur, keďže v spodnej časti lístka stálo, že cena 19 eur je v prepočte za inú gramáž. Napokon za jedlo a jeden drink zaplatil 135 eur.

Adam a Jessica majú zase skúsenosť, že za ľahkú večeru pozostávajúcu z krabích stehienok, šalátu a dvoch drinkov pýtajú v DK Oyster viac než 800 eur.
Ďalšia recenzia sa týkala ceny piva, pričom podľa portálu Numbeo je priemerná cena za čapované pivo na Mykonose 7 eur. Nie však v DK Oyster, kde si vypýtali 35 eur. Najhoršie na tom je, že podľa spovedí niekoľkých ľudí je majiteľ tejto reštaurácie v blízkom kontakte s políciou aj miestnymi mafiánmi, čo im zaručuje ochranu a v prípade sťažností sa nikdy nič neriešilo.
Miška a Denis zo Sexuálnej výchovy: Klitoris je oveľa väčší, ako si ľudia myslia. Toto urobte po každom pohlavnom styku
Problém za tunelom Višňové: Vodiči neodbočia, nová cesta je zbytočná. Analytik Bazovský vysvetlil, prečo
Bola vysušená 5 rokov doma v garáži a jej rodina si to nevšimla: Záhada úmrtia mladej ženy vám nedá spávať
Už malý detail vie ušetriť desiatky eur, takto si nastavte radiátory. Odborníci upozorňujú, čo je doma najväčší problém
Patrí medzi najlacnejšie lyžiarske strediská v Európe: Najete sa tu už od 5,5 eura, cena skipasu vás prekvapí
S analytikom Potočárom sme sa rozprávali o energopomoci. Boli sme na magických trhoch, očarili nás ponukou aj cenami
Doktorka Jana Boboková o zomieraní: Život nie je nutné za každú cenu umelo predlžovať. Musíme akceptovať, že bude koniec
Našli ho mŕtveho v hotelovej vani, stal sa tak členom „Klubu27“: Smrť Jima Morrisona je dodnes veľkou záhadou
Ženy mučil a hral s nimi najzvrátenejšiu hru, akú si viete predstaviť. Z vraha sa dvíhal žalúdok aj skúseným policajtom
Exdetektív Vachálek: Ak by bol Černák na slobode, niekto by si ho našiel. Koncom búrlivej mafiánskej éry je vražda Kuciaka








Nahlásiť chybu v článku