Viete, ktoré sú tie vaše?

Presne pred týždňom sme vám priniesli prehľad troch najhorších vlastností, ktoré sú charakteristické pre jednotlivé znamenia. Dnes sa preto pozrieme na druhú stranu mince a budeme pozitívnejší. Povieme si totiž o troch najlepších vlastnostiach jednotlivých znamení.

Článok pokračuje pod videom ↓

Čo sa astrológie týka, sú v podstate len 3 typy ľudí. Jedna skupina ju absolútne odsudzuje a zavrhuje, ďalšia jej bezvýhradne verí a treťou skupinou sú ľudia, ktorí síce sú skeptickí voči väčšine horoskopov a podobne, no zato si myslia, že nemôže byť náhodou, ako sú si podobní ľudia, ktorí sa narodili v rovnakom znamení.

Ak do tejto skupiny patríte aj vy, nasledovné riadky vás pravdepodobne zaujmú. Dané charakteristiky u nás sedeli takmer na 100%, preto budeme radi, ak nám v komentároch napíšete vašu skúsenosť.

Nižšie vám teda prinášame zoznam znamení, pričom pri každom nájdete 3 jeho najlepšie vlastnosti, ktoré ho dokonale vystihujú.

Vodnár (21. január – 19. február)

Úprimnosť, férovosť, humánnosť.

pixabay.com

Vaši priatelia a vaši blízki vedia, že vždy k nim budete absolútne úprimní a poviete im úplnú pravdu – aj za cenu toho, že by nemala byť práve najpríjemnejšia. Vedia však, že to od vás nemajú brať zle, jednoducho máte na jazyku len to, čo máte aj na srdci. Ľudí máte vo všeobecnosti veľmi radi a keď je niekto v núdzi, kedykoľvek ste ochotní podať mu pomocnú ruku.

Ryby (20. február – 20. marec)

Súcit, dôverčivosť, intuícia. 

pixabay.com

Vaša súcitnosť a dôverčivosť sú síce skvelými vlastnosťami, no zároveň z vás robia priam dokonalých adeptov na časté sklamania v láske a adeptov na zlomené srdce. To jediné, čo vás pred týmito nepríjemnosťami chráni, je vaša dokonale vyvinutá intuícia. Svoju dôveru totiž (väčšinou) vkladáte do rúk tým správnym ľuďom.

Baran (21. marec – 20. apríl)

Optimizmus, odhodlanosť, čestnosť.  

pixabay.com

Ľudia v znamení Barana sú veľmi spontánni, čo si však ľudia niekedy mýlia s bezohľadnosťou. Naozaj to tak však nie je, Barani sú len veľmi optimistickí, prekypujú energiou a radi zažívajú nové dobrodružstvá. Ak ste Baranom, pravdepodobne ste úspešným aj v práci a už teraz si „brúsite zuby“ na nejaký kariérny postup.

Býk (21. apríl – 20. máj)

Spoľahlivosť, oddanosť, zodpovednosť. 

pixabay.com

Býci sú priam stelesnením definície dobrého priateľa. Ľudia v ich okolí vedia, že sa na nich môžu vždy spoľahnúť – či už v škole, v práci alebo vo vzťahu. Ich dobráctvo a zodpovednosť však ľudia niekedy zvyknú využívať a na plecia im hádžu aj prácu, ktorú by mal po správnosti spraviť niekto iný.

Blíženci (21. máj – 20. jún)

Prispôsobivosť, inteligencia, príjemní spoločníci.

pixabay.com

Blíženci sa zobrazujú ako dvojičky a známi sú aj tým, že v sebe skrývajú ako keby dve osobnosti. A áno, je pravdou, že jedna z nich dokáže byť aj milá, vtipná a je naozaj príjemnou spoločnosťou. Blíženci sú tiež priam neuveriteľne prispôsobiví a rýchle sa dokážu adaptovať na akékoľvek nové prostredie či na nových ľudí.

Rak (21. jún – 22.júl)

Lojálnosť, citlivosť, húževnatosť. 

pixabay.com

Ľudia v znamení Raka sú často veľmi lojálnymi a citlivými priateľmi, ktorí majú svoje srdce vyslovene na dlani. Citlivosť však nie je ich slabou stránkou, vďaka svojej húževnatosti ju dokážu využiť vo svoj prospech. Silnou stránkou Raka je aj to, že pokiaľ nedosiahne, čo chce, nevzdá sa.

Lev (23. júl – 23. august)

Veľkorysosť, vtipnosť, veselosť.

pixabay.com

Lev je zvyčajne srdcom i dušou každej dobrej párty. Ľudia v znamení Leva sú priateľskí a otvorení, čím k sebe priťahujú ľudí vo svojom okolí. Samozrejme aj Lev býva niekedy smutný, no jeho zmysel pre humor, veselosť a schopnosť zasmiať sa aj na sebe samom z neho robia mimoriadne pozitívneho človeka, ktorý dokáže preplávať aj cez tie najhoršie životné obdobia.

Panna (24. august – 23. september)

Pracovitosť, praktickosť, spoľahlivosť.

pixabay.com

Ľudí v tomto znamení charakterizuje perfekcionizmus – práve vďaka nemu sú takí pracovití. Ľudia si o vás niekedy myslia, že ste priveľmi plachí, no možno ich len práve nevnímate, pretože ste plne zameraní na svoj najnovší projekt. Čo sa týka priateľov vo vašom okolí, možno síce ste vyberaví, no aspoň viete, že máte okolo seba len spoľahlivých ľudí.

Váhy (24. september – 23. október)

Úprimnosť, spravodlivosť, romantickosť. 

pixabay.com

Ako už symbolizuje samotné znamenie, vo svojom živote sa snažíte nájsť rovnováhu. Aj keď je pre vás niekedy nesmierne náročné niekomu povedať „nie“, do celého svojho života vnášate až nezvyčajnú úprimnosť, ktorá vám väčšinou pomôže učiniť správnu voľbu.

Škorpión (24. október – 22. november)

Vynaliezavosť, odvážnosť, vášnivosť. 

pixabay.comĽudia v znamení Škorpióna sa vyznačujú obrovskou vášňou pre svoj život a pre lásku. Sú veľmi odvážni a i keď im niekedy chýba sebavedomie, ich nebojácnosť ich vždy dovedie presne tam, kde chcú byť.

Strelec (23. november – 21. december)

Štedrosť, idealizmus, optimizmus. 

pixabay.com

Vaši blízki si síce možno niekedy myslia, že nestojíte obomi nohami pevne na zemi, ale to je len preto, že spojením svojho optimizmu a idealizmu ste niekedy ako neriadená strela. Vždy však ale viete, že všetko nakoniec dopadne dobre – aj keď to tak niekedy nevyzerá.

Kozorožec (22. december – 20. január)

Disciplinovanosť, pracovitosť, pragmatickosť. 

pixabay.com

Kozorožci sú riadni “pracanti” a disciplína pre nich nie je žiadnym cudzím pojmom. Práve kombinácia ich pracovitosti a disciplinovanosti je dôvodom, prečo to vo svojej kariére spravidla dotiahnu tak ďaleko. Pomáha im v tom však samozrejme aj ich pragmatickosť a to, že na život majú realistický náhľad.

Pozri aj: Aké sú vaše 3 najhoršie a najotravnejšie vlastnosti? Zistíte to podľa vášho znamenia

thisisinsider
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov