Každý z nás má nejaké silné a nejaké slabé stránky…

Nebojte sa, nerozhodli sme sa vám každú sobotu priniesť “zaručene presný” horoskop na nasledujúci týždeň. Veríme však tomu, že na astrológii niečo je. Čo práve astrológie týka, sú v podstate len 3 typy ľudí. Jedna skupina ju absolútne odsudzuje a zavrhuje, ďalšia jej bezvýhradne verí a treťou skupinou sú ľudia, ktorí síce sú skeptickí voči väčšine horoskopov a podobne, no zato si myslia, že nemôže byť náhodou, ako sú si podobní ľudia, ktorí sa narodili v rovnakom znamení. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Ak do tejto skupiny patríte aj vy, nasledovné riadky vás pravdepodobne zaujmú. Dané charakteristiky u nás sedeli takmer na 100%, preto budeme radi, ak nám v komentároch napíšete vašu skúsenosť.

Nižšie vám teda prinášame zoznam znamení, pričom pri každom nájdete 3 jeho najhoršie a najotravnejšie vlastnosti.

Vodnár (21. január – 19. február)

Netrpezlivosť, tvrdohlavosť, priveľká emocionálnosť.

pixabay.com

Vodnári sú kritickí myslitelia s brilantnou mysľou, ktorá sa však môže poriadne rozzúriť, ak s nimi niekto nesúhlasí alebo má na vec jednoducho iný názor. Vodnári sú tiež veľkí individualisti, ťažko si s niekým vytvoria vzťah a sú veľmi tvrdohlaví. Navyše sa vyznačujú neprimerane veľkou výbušnosťou.

Ryby (20. február – 20. marec)

Hádzanie viny na druhých, viazanie sa na problémy druhých, nepraktickosť. 

pixabay.com

Ryby v sebe majú akosi zakorenení pocit, že ich životným poslaním je zachrániť celé ľudstvo pred bolesťou a krivdou. Bohužiaľ, práve to je veľakrát dôvodom toho, prečo ľudia v znamení Ryby žijú v akejsi vymyslenej bubline a absolútne nie sú schopní fungovať v reálnom živote.Tiež na seba často preberajú problémy druhých, no napriek tomu, že to robia dobrovoľne, neskôr im to dávajú za vinu.

Baran (21. marec – 20. apríl)

Pohŕdavosť, schopnosť mimoriadne rýchlo sa rozčúliť, nerozvážnosť. 

pixabay.com

Ľudia v znamení Barana sú dosť sebeckí a orientovaní bývajú spravidla na seba. Keď to tak nie je a keď nie sú stredobodom pozornosti, veľmi rýchlo sa vytočia. Veľakrát spravia unáhlené rozhodnutia, ktoré neskôr v konečnom dôsledku ľutujú (nie vždy si to však priznajú).

Býk (21. apríl – 20. máj)

Opatrnosť, lenivosť, mierna anti-sociálnosť. 

pixabay.com

Býci sú síce veľmi praktickí ľudia, no svoje schopnosti kvôli svojej lenivosti veľakrát nevyužívajú naplno. Charakterizuje ich tiež možno až prehnaná opatrnosť a to, že nikdy sa nepúšťajú do vecí, ktoré sú “zadarmo” – Býci sú totiž veľkí materialisti.

Blíženci (21. máj – 20. jún)

Neustále opakovanie rovnakých príbehov, klamári, zlí poslucháči.

pixabay.com

Blíženci síce sú veľmi spoločenskými osobami, no problém je v tom, že nie každý s nimi čas trávi rád – neustále dookola totiž hovoria o tých istých veciach a navyše sú hrozní poslucháči. Ich zlozvykom je tiež časté klamanie.

Rak (21. jún – 22.júl)

Náladovosť, zotrvávanie v komfortnej zóne, neschopnosť nechať veci ísť. 

pixabay.com

Ľudia v znamení Raka sú často príliš citliví a až priveľmi starostliví, čo ich však robí náladovými, ak sa im niečo “znepáči”. Bývajú tiež až príliš závislí na nejakom členovi rodiny či na priateľovi a mávajú až nezdravú potrebu držať sa minulosti.

Lev (23. júl – 23. august)

Egoizmus, márnivosť a robenie drám.

pixabay.com

Ľudia v znamení Leva na seba radi pútajú pozornosť neustálym vytváraním drám aj tam, kde to vôbec nie je potrebné. Často si o sebe tiež myslia, že sú tými najlepšími a aby si prerazili cestu tam, kam chcú, neváhajú iných využiť.

Panna (24. august – 23. september)

Vyberavosť, orientácia na detail, ľahostajnosť voči iným.

pixabay.com

Ľudí v tomto znamení poháňa vpred veľakrát ich zaužívaná rutina a zvyky, ktoré nikdy neporušia. Skôr, než sa do niečoho pustia alebo sa pre niečo rozhodnú, musia poznať všetky detaily týkajúce sa danej veci. Často sú však voči iným ľahostajní.

Váhy (24. september – 23. október)

Nerozhodnosť, vyhýbanie sa konfliktom, zlozvyk nechať sa rýchlo rozrušiť. 

pixabay.com

Váhy kladú veľký dôraz na vzťahy a veľakrát môžu byť veľmi láskavými ľuďmi, nie vždy je však správne snažiť sa zapôsobiť úplne na každého. Veľmi rýchlo sa nechajú mentálne rozrušiť a robí im problém stáť si za svojím slovom a držať sa svojich rozhodnutí.

Škorpión (24. október – 22. november)

Manipulatívnosť, nepriateľskosť, pomstychtivosť. 

pixabay.com

Škorpióni sú vo všetkých oblastiach svojho života poriadne vášniví a intenzívni. Milujú však sex a peniaze a ak v týchto oblastiach nedostanú, čo (a koho) chcú, začnú sa správať veľmi nepriateľsky. Ak chcú niečo dosiahnuť, neváhajú s ľuďmi manipulovať a ak sa im niekto postaví do cesty, neminie ho nepríjemná pomsta.

Strelec (23. november – 21. december)

Prílišná energickosť, nepredvídateľnosť, hlučnosť. 

pixabay.com

Ich prílišná energickosť niekedy môže byť pre iných vyslovene nepríjemná. Často tiež majú tendenciu meniť svoje presvedčenia, názory a hodnoty, čo spôsobuje, že iní ľudia ich považujú za nepredvídateľných.

Kozorožec (22. december – 20. január)

Neuznávajúci iné názory, často súdiaci iných ľudí, chladnosť.

pixabay.com

Kozorožci sú riadni “pracanti” a na prvom mieste majú veľakrát práve prácu a svoju povesť. Veľmi im záleží na tom, aký názor o nich majú iní, no neveria, že pravdu môže mať aj niekto iný než oni. Často opovrhujú ľuďmi, ktorí pracujú menej alebo nie sú takí úspešní. Kozorožci sú tiež zameraní väčšinou len na seba, preto im chýba empatia či vôľa pomôcť druhým.

Pozri aj: TEST: Chcete odhaliť, čo pred vami skrýva vaše podvedomie? Prezradia vám to vaše odpovede na týchto 9 otázok

thisisinsider
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov