Láska je zvláštna vec a často nás núti k ešte zvláštnejším skutkom.

Niekedy sa zdá, že sa dvaja ľudia našli a nikto nemôže byť šťastnejší než oni. Pre niektorých sa však láska mení na každodenný boj, napriek tomu však zotrvávajú spolu. Život má pre nás v zálohe mnoho prekvapení, pre niekoho viac, pre niekoho menej, rozhodne však nikdy nie je nudný.

Článok pokračuje pod videom ↓

V roku 1994 bol Stephen Schap obvinený z toho, že zabil Gregoryho Glovera, milenca svojej ženy a svojho najlepšieho priateľa. Odrezal mu hlavu a osobne ju doručil do nemocnice, v ktorej práve ležala jeho tehotná žena, Diane Schap. Čakala Gloverovo dieťa. Diane tvrdí, že Stephen položil Greoryho hlavu na stolík so slovami :“Pozri Diane, je tu Gregory. Odteraz s tebou bude spať každú noc.“ Stephen bol odsúdený na doživotie.


V roku 2014 sa 39-ročná Adriana z Brazílie rozhodla, že nájde svoju matku Mariu, ktorá ju opustila, keď bola ešte dieťa. Napokon sa ju podarilo nájsť, ukázalo sa však, že opustila ešte jedno dieťa, syna Leandra. Leandro bol v tom čase Adrianiným manželom a dokonca spolu majú dieťa. Napriek tomu, že ide o incestný vzťah, dvojica sa rozhodla ostať spolu.

V roku 2011 sa Angela rozhodla, že si založí falošný facebookový účet, aby získala informácie, ktoré by mohla na súde použiť proti svojmu manželovi Davidovi. V správach sa David priznal, že na manželkino auto pripevnil sledovacie zariadenie a mal v pláne najať vraha, ktorý by ju zabil. Zatkli ho, o štyri dni však bol prepustený. Mal totiž dôkaz, že celý čas vedel, že komunikuje so svojou manželkou a chcel dokázať, ako mu neustále zasahuje do života. David mal po ruke notárom podpísaný papier, ktorý dal vyhotoviť v čase, keď od falošného účtu dostal žiadosť o priateľstvo.


V roku 1989 sa Patti a Davidovi narodil syn Ryan, ktorý trpel mnohými zdravotnými problémami. Raz sa v jeho krvi našla nemrznúca zmes a rodičia museli vypovedať na polícii. Úrady Ryana rodičom odobrali a mohli ho navštevovať raz za týždeň na jednu hodinu. Deň po návšteve museli chlapca previesť do nemocnice a zomrel. Patti skončila vo väzení, kde porodila syna menom D.J. Ten mal rovnaké zdravotné problémy ako Ryan. Ukázalo sa, že obaja trepli vrodenou vadou a prvé laboratórne výsledky boli zrejme nesprávne. Patti bola prepustená.


Manželia Sana a Adnan sa rozhodli založiť si účty na internete a začať komunikovať s inými ľuďmi. Nevedeli, že si však píšu navzájom. Keď boli ich manželské problémy už neznesiteľné, povedali si, že pôjdu s „neznámou“ osobou na rande. Keď zistili, že celý čas si písali oni, podali žiadosť o rozvod s odôvodnením, že ich partner podvádzal. Obaja tvrdili, že ten skvelý človek, ktorého spoznali cez internet, predsa nemôže byť ten istý, s ktorým žijú v nešťastnom manželstve.

pexels.com

V roku 2006 sa Susan práve vracala z práce, keď ju napadol nejaký muž a udrel ju niekoľkokrát kladivom. Napriek úderom sa Susan dokázala ubrániť a útočníka zaškrtila. Neskôr sa ukázalo, že muž bol najatý zabijak, ktorého si najal Susanin manžel. Ten bol odsúdený na 10 rokov vo väzení.


Istý manželský pár z Číny sa rozhodol, že si otvorí reštauráciu. Všetci sa čudovali, ako je to možné, že mali otvorené 21 hodín denne a pár neustále pracoval. Až neskôr sa ukázalo, že išlo o pár identických dvojičiek. Dvaja identickí muži si vzali dve identické ženy a v podniku sa striedali.

pexels.com

V roku 1996 žena menom Denise Rossi vyhrala v lotérii 1,3 milióna dolárov. O necelé dva týždne sa rozviedla s manželom a výhru mu zatajila. Keď sa to prevalilo, súd uznal, že došlo k porušeniu zákona a všetky peniaze, ktoré Denise vyhrala, putovali bývalému manželovi.

Aj tieto prípady sú dôkazom, že ľudia sú jednoducho nevyspytateľní.

Pozri aj: Najbizarnejší súdny proces v histórii ľudstva. Tento muž zažaloval Boha, no nepochodil, pretože trvalé bydlisko obžalovaného nebolo zistené

buzzfeed
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov